Η αποστολή για το ματς με τα Χανιά

20:17 22/10/2014 - Πηγή: AEK365


Εκτός αποστολης άφησε πάλι τον Ιβάν Μπρέσεβιτς ο Δέλλας παρότι όλη την εβδομάδα προπονήθηκε κανονικά. Αναλυτικά το δελτίο τύπου για την προπόνηση:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Για μια ακόμα μέρα ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. Πρόβλημα προέκυψε με τον Τζανετόπουλο που ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό και αποχώρησε πριν το τέλος της προπόνησης. Ο Δημήτρης Ανάκογλου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος

της προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Α. Ο Χανίων (24/10, 18:00). Αποτελείται από τους:

Ανέστης, Βούρας, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Ζόριτς.

Για ένα ακόμα ματς λοιπόν έμεινε εκτός ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που δεν κρίθηκε απολύτως έτοιμος ενώ επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Αραβίδης. Αύριο Πέμπτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για Χανιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα