Η… απόγνωση του Λίνεν και η «μάχη» της ΑΕΚ για ενίσχυση

18:09 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Nova, ο Έβαλντ Λίνεν έδειξε ξεκάθαρα την... απόγνωσή του για ενίσχυση της ΑΕΚ, απευθύνοντας πρόσκληση σε όποιον μπορεί να στηρίξει οικονομικά την ομάδα, προκειμένου να κάνει κάποιες μεταγραφές για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Ο Γερμανός τεχνικός είπε και δημόσια αυτό που έχει μεταφέρει στη διοίκηση, ότι δηλαδή θεωρεί απαραίτητη την απόκτηση τουλάχιστον δύο τριών παικτών

και πως η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει, καθώς θα δει τους στόχους της να χάνονται.
Ο Λίνεν έχει ζητήσει από τη διοίκηση να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να γίνουν κάποιες μεταγραφές, ακόμη και με το δεδομένο ότι η υπόθεση των υποψήφιων επενδυτών δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Και από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, επιχειρούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του προπονητή, στα μέτρα του... δυνατού. Κάποιοι (εύλογα) συνέδεσαν την... κινητικότητα των τελευταίων ωρών με την κατάληψη στα Σπάτα. Ωστόσο, από τα γεγονότα προκύπτει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η κουβέντα του προπονητή με τη διοίκηση, στην οποία αποφάσισαν να προχωρήσουν... όπως μπορούν για μεταγραφές, έγινε τις παραμονές του ματς με τον Πανθρακικό.
Η απόφαση που είχε παρθεί ήταν να τρέξει το θέμα του επιθετικού, με τον Λίνεν να έχει μιλήσει ήδη τρεις φορές τηλεφωνικά με τον Γκέκα, και τη διοίκηση να έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Πετρόπουλο και τον Μάντζιο. Στην... πορεία -και συγκεκριμένα στις αρχές της περασμένης εβδομάδας- προέκυψε και το θέμα του Μητρόπουλου, όταν η ΑΕΚ διαπίστωσε ότι ο Παναιτωλικός συμφώνησε για τον δανεισμό του παίκτη στον Άρη, ενώ το περασμένο καλοκαίρι συζητήσουμε μόνο για πώληση και ζητούσε από εκείνη περισσότερα από 100.000 ευρώ. Η... σφήνα της ΑΕΚ για τον Μητρόπουλο έγινε την ίδια μέρα που ο παίκτης έκανε δηλώσεις για τη... μεταγραφή του στον Άρη, η οποία όλα δείχνουν ότι δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, με τον παίκτη να φορά κιτρινόμαυρα, αλλά αυτά της ΑΕΚ.
Επίσης, το ραντεβού με τον Γκέκα είχε κλειστεί από την Τετάρτη (σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο Λίνεν) και έγινε το πρωί της Παρασκευής, πριν γίνει γνωστή η πρόθεση της ORIGINAL για κατάληψη των Σπάτων. Νωρίτερα είχε κλειστεί και το ραντεβού που έγινε σήμερα με τον μάνατζερ του Πετρόπουλου, ενώ στο κάδρο έχει μπει τις τελευταίες μέρες και ο Μάντζιος. Όπως, φαίνεται, η ΑΕΚ θα τελειώσει την υπόθεση του Μητρόπουλου και θα παλέψει -σύμφωνα με τις δυνατότητές της- να αποκτήσει έναν εκ των τριών φορ (με τον Πετρόπουλο να φαίνεται πως έχει αυτή τη στιγμή προβάδισμα).
Από εκεί και πέρα, αν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη στο θέμα Βιντιάδη, ο Λίνεν θα αναγκαστεί να... σκίσει την υπόλοιπη λίστα που είχε ετοιμάσει και περιελάμβανε ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών που θα απαιτούνταν χρήματα για την αγορά τους (σε αυτή υπήρχαν περιπτώσεις όπως ο Μπαργκάν της Βέροιας, ο Βασιλείου του Λεβαδειακού και οι Μάνταλος, Βασιλακάκης της Ξάνθης) και θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις.
Θα αναζητήσει, δηλαδή, μια δυο περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών που είναι εφικτό να έρθουν στην ΑΕΚ χωρίς να απαιτούνται χρήματα για την αγορά τους και με συμβόλαια πολύ... προσγειωμένα. Μια τέτοια περίπτωση που έχει προταθεί στην Ένωση είναι ο νεαρός εξτρέμ Γιώργος Νικλητσιώτης, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τα Γιάννενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα