Η Άντερλεχτ έρχεται στο Φάληρο για να εκδικηθεί

11:41 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Άντερλεχτ ηττήθηκε στο 90' από την Μπενφίκα και εγκατέλειψε κάθε ελπίδα ακόμα και για το Europa League ωστόσο ο Τζον Φαν Ντε Μπρομ προειδοποίησε πως οι πρωταθλητές Βελγίου δεν θα κατέβουν αδιάφοροι στο Φάληρο την τελευταία αγωνιστική γιατί, όπως είπε, θέλουν την ρεβάνς από τον Ολυμπιακό για το 0-3 στις Βρυξέλλες.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άντερλεχτ, Τζον Φαν Ντε Μπρομ, τόνισε: "Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την νίκη που χρειαζόμασταν, ώστε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, δώσαμε τα πάντα για να νικήσουμε, αλλά φεύγουμε με άδεια χέρια. Σήμερα, είδαμε δυο ομάδες που έπαιξαν για την νίκη.
Εμείς οι ίδιοι κάναμε το 3-2, παρόλα αυτά παλέψαμε και στην συνέχεια. Θα πάμε στην Αθήνα στο τελευταίο ματς για να νικήσουμε, γιατί υπάρχει μεγάλη... δίψα για εκδίκηση στην ομάδα, μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα".
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της Άντερλεχτ, Γκιγιόμ Ζιλέ, με τον μέσο της ομάδας να δηλώνει: "Εξαιρώντας το 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα για να παίζουμε στην διοργάνωση, αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά, όπως η έλλειψη εμπειρίας και μας κόστισε, γιατί δεχτήκαμε αρκετά γκολ για αυτόν τον λόγο. Το τελευταίο παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει ποιος εκ των Ολυμπιακού και Μπενφίκα θα περάσει στον επόμενο γύρο. Θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση από τον Ολυμπιακό για ό,τι συνέβη στο γήπεδο μας καθώς δεν αξίζαμε να χάσουμε".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι απογοητευτικό να χάνεις με γκολ στο 90ο λεπτό, έχοντας δώσει τα πάντα, προσπαθώντας για την νίκη. Νομίζω ότι ήμασταν ισάξιοι με την Μπενφίκα, αλλά χάσαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Είναι απίστευτο, γιατί δεν είχαν πολλές ευκαιρίες και όμως πέτυχαν τρία γκολ. Συνέβη ό,τι και με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας και είναι απογοητευτικό. Την περασμένη σεζόν μαζέψαμε πέντε πόντους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και ελπίζω να ολοκληρώσουμε καλά την προσπάθεια μας κόντρα στον Ολυμπιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα