Η ανάγκη των Πλατέλλα – Μπαρμπόσα να φορτσάρουν

11:06 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με όλες αυτές τις διακοπές στο πρωτάθλημα, ως τώρα, είναι δύσκολο για κάθε ομάδα και για κάθε παίκτη να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο και αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι και στην ΑΕΚ φυσικά... Υπάρχουν δύο παίκτες όμως που ο Τραϊανός Δέλλας ήταν εξ αρχής της άποψης πως παρά το γεγονός ότι έως τώρα δεν έχουν δείξει όσα μπορούν, θα είναι θέμα χρόνου (και αγώνων) να κάνουν τη διαφορά. Ο λόγος για τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα. Δύο παίκτες που έχουν το... απρόβλεπτο στο παιχνίδι τους και η αλήθεια είναι πως ως τώρα στα επίσημα ματς δεν είχαν δώσει

στην ομάδα αυτό που μπορούσαν (κάτι που ένιωθαν και οι ίδιοι). Κι όμως ο προπονητής, πιστεύοντας σε αυτούς, συνέχισε να τους δίνει φανέλα βασικού και χρόνο μέσα στο γήπεδο.

Η δικαίωση ήρθε στην Πάτρα... Τόσο ο Πλατέλλας, όσο και ο Μπαρμπόσα πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Τέρματα που τα είχαν ανάγκη αμφότεροι, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Εκτός του γκολ που σημείωσαν, όμως, βοήθησαν ιδιαίτερα και αμυντικά. Γύριζαν πίσω, πίεζαν στην άμυνα της Παναχαϊκής για την πρώτη πάσα και γενικά οι δυο τους μαζί με τους Ντακόλ και Κορδέρο, ήταν εκ των κορυφαίων στο ματς της Κυριακής.

Είναι σίγουροι όλοι στα αποδυτήρια πως η συνέχεια για τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα θα είναι πολύ καλύτερη σε ατομικό επίπεδο, μετά την εικόνα τους στην Πάτρα, γεγονός που θα βοηθήσει συνολικά το παιχνίδι της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα