Η ΑΕΚΑΡΑ της εκτίναξης και της Αγιά Σοφιάς

09:39 31/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το deal του αιώνα γράφει στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ και αναφέρεται στο θέμα της ένταξης της ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρόγραμμα ELITE του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, που "την βάζει σε άλλο επίπεδο και αποτελεί "δικλείδα ασφαλείας" για το μέλλον της". Στο θέμα του γηπέδου η εφημερίδα

τονίζει: "Καθαρές απαντήσεις έδωσε η ΑΕΚ. Θετικό το κλίμα στην συνάντηση με τον Δήμο και συναινετικές όλες οι δηλώσεις που ακολουθούν. Συζήτηση μόνο επί των προτάσεων της Ένωσης που θα συνεχίσει και σήμερα την παροχή όλων των επιπλέον στοιχείων που ζητήθηκαν".


SPORTDAY

"Έστω κι αργά... Αγιά Σοφιά", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα και προσθέτει: "Η ΑΕΚ φαίνεται να φέρνει επιτέλους τον Δήμο στα... νερά της και όλα δείχνουν συμφωνία".


LIVE SPORT

"AEKAΡΑ στην ELITE!", τονίζει η εφημερίδα και σημειώνει: "Πλώρη για το Χρηματιστήριο του Λονδίνου έβαλε η ΠΑΕ μέσω της ένταξής της στο προνομιακό πρόγραμμα. Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις με φόντο το γήπεδο! Σημείο επαφής με τον δήμο στην τρίωρη συνάντηση".


GOAL

Για "εκτίναξη" κάνει λόγο η εφημερίδα και αναφέρεται στην ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ έπεισε τον Δήμο για δίκια της, ξεπερνάει τα εμπόδια ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς και γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα στον προθάλαμο του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου".

Keywords
Τυχαία Θέματα