«Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει»

23:02 31/8/2012 - Πηγή: AEK365

Την αναγκαιότητα για μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ να παίρνει αποτελέσματα επεσήμανε για ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι

από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, αυτό όμως δεν φτάνει. Είπαμε και στην ανάλυση που κάναμε την επόμενη μέρα ότι δεν φτάνει αυτό για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει μάθει να κερδίζει, να πηγαίνει μπροστά. Ήταν από όλους αποδεκτό ότι η ομάδα έκανε μια καλή εμφάνιση για πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ με καινούρια και άπειρα παιδιά εμείς όμως θέλουμε νίκες. Πρέπει να πιστέψουν σε αυτό, να πιστέψουν στους εαυτούς τους, να δώσουν το κάτι παραπάνω και νομίζω ότι είναι κοντά να έρθει κάτι τέτοιο. Εκείνο που με φοβίζει όμως και το'χω πει κι άλλη φορά είναι ότι είναι νεαροί και ενθουσιώδεις και δεν μου αρέσει αυτό στο ποδόσφαιρο. Θέλω να είναι πιο έμπειροι σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε γίνει ψυχολόγοι, έχουμε γίνει τα πάντα. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά».

Για το τι θέλει να δει αύριο στην Ξάνθη: «Τακτικά φτάσαμε σχεδόν στο τέλειο. Ειδικά όταν μια ομάδα πολύ καλή όπως ο Αστέρας, πιο έμπειρη με πολύ καλούς παίκτες δεν μπόρεσε να μας κάνει ούτε φάση νιώθεις καλά τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι. Επιθετικά δεν είμασταν τόσο δραστήριοι, όμως κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες, βγαλμένες από την προπόνηση. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε ελλείψεις τεράστιες και θα τις έχουμε για όλο το χρόνο. Η ομάδα χρειάζεται υπομονή και στήριξη από όλους και θέλει χρόνο για να είναι ανάλογη του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου».

Για την δυσκολία του αυριανού παιχνιδιού: «Για μας δεν υπάρχει ούτε εύκολο, ούτε δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι και πέρυσι η ΑΕΚ είχε να επιλέξει παιχνίδια, να κάνει και rotation. Εμείς τώρα είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό είτε με την Ξάνθη είτε με ομάδα Β' Εθνικής μας είναι το ίδιο και πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Για μας είναι όλα τα ματς μάχες, βλέπουμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην Ξάνθη με τις υποδομές που έχει, τον κορμό που έχει κρατήσει αλλά και τον προπονητή της».

Keywords
Τυχαία Θέματα