Η ΑΕΚ που φουλάρει και ο Κρισάντους

10:15 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Κρισάντους έρχεται", γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα και προσθέτει: "Στην Αθήνα αύριο για να υπογράψει στην ΑΕΚ, ο 24χρονος Νιγηριανός φορ. Σιμόες και επίσημα. Μεγάλη αίσθηση στην πατρίδα του από την επισημοποίηση της μεταγραφής". Όσο για την κλήρωση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό;
"Βάπτισμα πυρός

για προπονητή και παίκτες της νέας ΑΕΚ που δεν έχουν ακόμη εμπειρία από κανονικό ντέρμπι, οι Κυπελλικές μονομαχίες με Ολυμπιακό και ειδικά το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη".


SPORTDAY

"Φουλάρει", τονιζει για την ΑΕΚ με τη σειρά της η SD προσθέτοντας: "Ανακοίνωσε Σιμόες για το καλοκαίρι, περιμένει Κρισάντους για... τον Ολυμπιακό".


LIVE SPORT

"Έρχεται ο Κρισάντους", γράφει και η LS: "Η ΑΕΚ φορτώνει το επιθετικό της οπλοστάσιο με τον Νιγηριανό που αναμένεται από ώρα σε ώρα στην Αθήνα για να υπογράψει. Η Ένωση ανακοίνωσε και τον ''εγκέφαλο'' Σιμόες!".

GOAL

Κρισάντους συνέχεια και στο Goal: "Δικός της! Ο Κρισάντους έμεινε ελεύθερος από τη Σίβασπορ και υπογράφει στην ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός πιθανότατα και σήμερα θα είναι στην Αθήνα. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αντρέ Σιμόες για το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα