Η ΑΕΚ πάει... τρένο και ο Μάνταλος γνωρίζει την αποθέωση

09:30 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον "Μέγα Πέτρο", γράφει η ΩΡΑ στο πρώτο της θέμα, αναφορικά φυσικά με τη νίκη της ΑΕΚ στα Χανιά και την εμφάνιση του Πέτρου Μάνταλου: "Με φάουλ - φωτοβολίδα ο Μάνταλος άνοιξε το δρόμο για το 3 στα 3 της ΑΕΚάρας. Τους τελείωσε

με κεφαλιά ο Κολοβέτσιος πάλι με σέντρα ακριβείας από φάουλ του Μάνταλου. Εγκλωβισμένη στο α' ημίχρονο η Ένωση καθάρισε τρία ματς με τις πιο δύσκολες ομάδες της κατηγορίας", αναφέρει η Ώρα και προσθέτει: "Έκρηξη μίσους κατά του Τίγρη. Με φανέλες του Ολυμπιακού στο γήπεδο, δεν σταμάτησαν να βρίζουν χυδαία την ΑΕΚ και τον ηγέτη της, δείχνοντας πόσο πονάνε πριν καν τους ειδοποιήσει. Κανένα παράπονο όμως από τη διοίκηση του ΑΟΧ την οποία ευχαρίστησε όλη η ΑΕΚ".

SPORTDAY

Πρώτο θέμα η ΑΕΚ και στη SD: "Τρένο", τη χαρακτηρίζει και αναφέρει: "Ματς και... τρίποντο για την Ένωση που δεν βρίσκει αντίπαλο και τρέχει ακάθεκτη. Από μία ακόμη σκληρή έδρα πέρασαν αλώβητοι οι κιτρινόμαυροι που έκαναν το 3Χ3 και συνεχίζουν. Ο "μαέστρος" Μάνταλος έδωσε κι αυτή τη φορά το έναυσμα για νίκη, με απίθανο γκολ στο 75'. "Βράχος" στην άμυνα ο Κολοβέτσιος και σκόρερ του δεύτερου γκολ που κλείδωσε το τρίποντο".

LIVE SPORT

"Μάγος"! Έτσι χαρακτηρίζει τον Μάνταλο η εφημερίδα γράφοντας στο πρώτο της θέμα: "Δύο... έργα τέχνης του leader Μάνταλου (ονειρικό - τυχερό γκολ και σούπερ ασίστ με χτυπήματα φάουλ) οδήγησαν την ΑΕΚ στη νίκη και στα Χανιά με 2-0. Τρία στα τρία η Ένωση που πάει... τρένο και κερδίζει ακόμα και όταν παίζει άσχημα! Πάλι προβληματική εικόνα, ελάχιστες φάσεις και περιορισμένες εμπνεύσεις απέναντι στο ταμπούρι. Αλλά το "20" το καλό... ζωγράφισε με το δεξί και έδωσε ξανά τη λύση. Το δεύτερο γκολ ο ανίκητος Κολοβέτσιος".


GOAL

Και το Goal έχει πρώτο θέμα την ΑΕΚ γράφοντας για τον Μάνταλο: "Εσύ είσαι! Ο ηγέτης της νέας ΑΕΚ λέγεται Πέτρος Μάνταλος. Έκανε τα πάντα στα Χανιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα