«Η ΑΕΚ, η καλύτερη ομάδα»

17:45 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Δούκα με την ΑΕΚ και παραδέχτηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου του. «Δεν υπάρχει συζήτηση, ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Εγώ κατανοώ το βάρος της φανέλας που κουβαλάνε αυτά τα παιδιά,. αλλά και ο προπονητής. Ό,τι και να ΄ναι, και οι καλύτεροι στον κόσμο να ήταν, σ' αυτήν την κατηγορία πάντα θα κουβαλάς αυτό το βάρος. Αυτή η κατηγορία σε κάνει να είσαι ίσιος με κάποιες άλλες ομάδες. Το βάρος της φανέλας και η πίεση έκαναν την ομάδα να είναι συγκρατημένη.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Η ΑΕΚ θα ανέβει. Και να σας πω και κάτι; Ας ανέβει και έτσι (με μπαράζ). Παίρνεις περισσότερη δύναμη έτσι, από το να κάνεις περίπατο. Το πιο σημαντικό είναι μέσα από τις "Συμπληγάδες" η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Θα ανέβει κατηγορία και τελείωσε».

Τέλος, για το αν πίστεψε ποτέ ότι μπορούσε χθες να κερδίσει η ομάδα του, τόνισε: «Όχι. Εμείς θα προετοιμαστούμε για το άλλο παιχνίδι (σ.σ. με την Χαλκίδα) που είναι και το πιο ουσιαστικό. Είπαμε να παίξουμε σήμερα (χθες), να ηρεμήσουμε, μπας και μας φύγει το άγχος από τον προηγούμενο αγώνα. ΄Εχουμε ακόμα άγχος όμως. Αυτό φάνηκε από το ότι τα παιδιά δεν έπαιζαν ελεύθερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα