Η ΑΕΚ …εκπαιδεύτηκε!

15:35 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Την περασμένη Πέμπτη ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ, Νικόλαος Ροζάκης, και απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ για αναβολή της υπόθεσης, επειδή δεν εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρο λόγω της απεργίας. Παράλληλα, είχαμε γράψει στο ρεπορτάζ της 27ης Οκτωβρίου με τίτλο «Απέρριψε το αίτημα», ότι ο δικαστής προανήγγειλε την τιμωρία της ΑΕΚ την

οποία χαρακτήρισε «εκπαιδευτική». Αν οι... τρεις αγωνιστικές ποινής έπεσαν στο «κεφάλι» της ΑΕΚ για «εκπαιδευτικούς λόγους» τότε προφανώς... λύθηκε το πρόβλημα της βίας. «Εκπαιδεύτηκαν» οι οπαδοί της ΑΕΚ, που πληρώνουν ακριβά για τον ένα και μοναδικό θερμόαιμο που πέταξε στο παρκέ την καρέκλα στο κεφάλι του αθλητή του Πανελευσινιακού.

«Εκπαιδεύτηκε» ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, που «επένδυσε» (κατά άλλους πέταξε) περισσότερα από 350.000 ευρώ. Για να σώσει την ΑΕΚ. Για να δώσει αίγλη στο Πρωτάθλημα. Για να γεμίζουν τα γήπεδα της περιφέρειας με οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι στο σύνολο τους δημιουργούν ατμόσφαιρα... Σερρών και τούτο αποδεικνύεται από τις δηλώσεις και των ανθρώπων των Ικάρων. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γεωργαντζόγλου «προκλήθηκε» από καταστάσεις εντός, εκτός και πέριξ της ΕΟΚ, για να σιχαθεί την ώρα και τη στιγμή, που μαζί με τους άλλους «κιτρινόμαυρους» εθελοντές-παράγοντες, ανακατεύτηκε στην υπόθεση-σωτηρία της πολύπαθης «Βασίλισσας».

Η ΑΕΚ «εκπαιδεύτηκε» με την «εσχάτη των ποινών», όπως υποστηρίζουν οι έκπληκτοι παράγοντες της, την ίδια ώρα, που ακόμη και στην εφετινή περίοδο, σύλλογοι τιμωρήθηκαν με... χάδι για σοβαρότερα επεισόδια.

Η ΑΕΚ... εκπαιδεύτηκε, λοιπόν... Και σε κάθε περίπτωση, ας μην πέταγε στον Γιαννουλάκο την καρέκλα -που πέρασε ξυστά από το κεφάλι του Βασιλόπουλου και της δικηγόρου Μάντη που επιδίωξαν να την πιάσουν επί ματαίω- ο θερμόαιμος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος προφανώς δεν έγινε αντιληπτός από την αστυνομία και από κανέναν. Σιγά, μη γινόταν.

Οι διαιτητές Ανδρικόπουλος και Μπίκας «εκπαιδεύτηκαν», όμως, από την ΚΕΔ/ΕΟΚ για το διπλό φάλτσο των τελευταίων δευτερολέπτων της αναμέτρησης με Πανελευσινιακό;

Ερώτηση κάνουμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα