«Η ΑΕΚ έχει ήδη ανέβει»

20:46 10/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σάκης Καρύδας μίλησε στο superbasket.gr για το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Κόροιβο, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα που κέρδισε μια ομάδα που έχει... ανέβει ήδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σάκη, από ό,τι φαίνεται έχετε βρει το κουμπί της ΑΕΚ καθώς ήταν η τρίτη φετινή σας επιτυχία απέναντι στους «κιτρινόμαυρους»...
«΄Ηταν η τρίτη μας νίκη και η πιο σημαντική, κόντρα σε μια

ομάδα που θεωρώ ότι έχει ανέβει ήδη στην Α1. Ηταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Κόροιβο. ΄Ημασταν καλύτεροι στο ντέρμπι από το ξεκίνημα και δίκαια κερδίσαμε. Παίξαμε όπως έπρεπε σε ένα ματς εκτός έδρας γιατί θέλαμε να φτάσουμε κοντά στον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Α1».

΄Ηταν εξ αρχής στόχος σας η άνοδος;
«Είχαμε πει ότι θέλουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, αλλά και να κάνουμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν όπου κατακτήσαμε την τέταρτη θέση. ΄Ετσι πήγαμε βήμα-βήμα, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ενώ έχουμε κάνει ένα καλό σερί μετά την ήττα από την Καβάλα. Μετά από αυτό το ματς είπαμε ότι πρέπει να πάμε αήττητοι μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ. Θα έλεγα ότι είμαστε παλικάρια, αλλά θέλει προσοχή η συνέχεια και ειδικά το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Καβάλα».

Θεωρείς ότι η παρουσία παικτών που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια της κατηγορίας, έχει συμβάλλει στον πρωταθλητισμό που κάνετε;
«Από πέρυσι, η ομάδα έχει διατηρήσει τον βασικό της κορμό ενώ έχει αποκτήσει παίκτες πολύ έμπειρους όπως ο Κακλαμάνος, ο Χαρισμίδης, ο Στυλιανού και προσφάτως ο Γαλιώτος. Το κλίμα είναι εκπληκτικό και άκρως οικογενειακό και μαζί με την διοίκηση και τον προπονητή και όσους εργάζονται με την ομάδα έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία».

Επειδή δεν έχουμε πολλές φορές εικόνα, θα ήθελες να μας πεις λίγο για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο... σπίτι σας;
«Η εικόνα είναι εκπληκτική. Ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα. ΄Εχουμε συνήθως 1500 άτομα ενώ με το Ψυχικό ο κόσμος είχε φτάσει και τους 2000. Το κοινό της Αμαλιάδας δείχνει πόσο πολύ αγαπάει τον Κόροιβο. Μας έχουν αγκαλιάσει και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Keywords
Τυχαία Θέματα