Η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει νόμιμες ενημερότητες τις περιόδους που βρέθηκαν οι… πλαστές

12:48 10/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα από την ιστοσελίδα SDNA μέρος του πορίσματος του εισαγγελέα Λακαφώση για τις πλαστές ενημερότητες τις οποίες έδιναν ομάδες στην ΕΠΟ για να πάρουν αδειοδότηση και να κάνουν μεταγραφές. Στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται και η ΑΕΚ με πρόεδρο τότε τον Ντέμη Νικολαϊδη. Όπως όμως το ίδιο το πόρισμα αναφέρει υπάρχει απάντηση της Εφορίας σε σχετικά ερωτήματα

της Οικονομικής Αστυνομίας, για τις δύο οικονομικές χρήσεις που απασχόλησαν την έρευνα. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο εισαγγελέας η αρμόδια εφορία επεσήμανε πως η ΠΑΕ είχε μπει σε ρύθμιση χρεών, συνεπώς και στις δύο περιπτώσεις μπορούσε να εκδώσει κανονικά φορολογική ενημερότητα.

Το δεδομένο λοιπόν είναι πως η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είχε κανένα λόγο να προσκομίσει πλαστή ενημερότητα αφού μπορούσε να έχει κανονική και νόμιμη οπότε δεν τίθεται κανένα ηθικό θέμα. Από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη αναμένεται να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και να βρει το πως αυτές οι αχρείαστες, για την ΠΑΕ ΑΕΚ, πλαστές ενημερότητες δόθηκαν στην ΕΠΟ. Δείτε τα έγγραφα του εισαγγελέα ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα