Η ΑΕΚ 4-1 στο πρώτο της φιλικό

21:05 4/8/2013 - Πηγή: AEK365

Με τελικό σκορ 4-1 κέρδισε η ΑΕΚ τη Νέα Ιωνία στο πρώτο της φετινό φιλικό, που διεξήχθη στα Σπάτα (κεκλεισμένων των θυρών). Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ. Τα άλλα οι Τσούπρος και Γροντής, ενώ προσωρινά η Νέα

Ιωνία είχε προηγηθεί με πέναλτι.

H ΑΕΚ έδειξε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε ήταν που πέτυχε και τα τρία από τα τέσσερα συνολικά της τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με πέναλτι του Ρόπα στα πρώτα λεπτά, όμως η Ένωση ισοφάρισε πριν τελειώσει το ημίχρονο με κεφαλιά του Τσούπρου, έπειτα από φάουλ. Στην επανάληψη, ο Δέλλας άλλαξε όλη την ενδεκάδα (εξ αρχής είχε αποφασιστεί να παίξουν δύο ενδεκάδες σε κάθε 45λεπτο) και με πρωταγωνιστή τον Ανάκογλου πήρε "κεφάλι" στο σκορ με χτύπημα πέναλτι. Μετά το 2-1 η ΑΕΚ ανέβασε και πάλι ρυθμούς πετυχαίνοντας ακόμη δύο τέρματα ένα με τον Γροντή (έκανε το 3-1) κι ένα επίσης με τον Ανάκογλου.

Ειδικά το τελευταίο του Ανάκογλου ήταν υπέροχο σε εκτέλεση καθώς σκόραρε με "ψαλίδι", όταν σε μία κόντρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα η μπάλα πήρε ύψος και με ανάποδο "ψαλίδι" ο μέσος της ΑΕΚ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό σκορ. Και του Γροντή όμως ήταν εξίσου όμορφο, καθώς έπειτα από εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Παυλή σκόραρε με τακουνάκι, δείχνοντας στη συγκεκριμένη φάση δείγμα από την εξαιρετική τεχνική του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δέλλας παρέταξε την ομάδα με τους εξής 11:Καραγκιολίδη, Τσουκαλά, Τσούπρο, Τζανετόπουλο, Τσουμάγκα, Ζιβάνοβιτς, Κορδέρο, Παληαρούτα, Τζάθα, Μπρέσεβιτς και Μούργκα.

Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής της ΑΕΚ χρησιμοποίησε τους:
Βούρα, Γεωργέα, Ντούμπερετ, Στάθακη, Πεταυράκη, Ρόβα, Ανάκογλου, Γροντή, Διμγκιόκα, Τσεβά, Παυλή.

Από την άλλη πλευρά η Νέα Ιωνία άρχισε το φιλικό με τους: Παναγιωτόπουλο, Παυλίδη, Ρόπα, Κομτίδη, Τερλέλη, Σπάγγης, Αχμέτ, Ερεκί, Βογάτσα, Μάλτσι και Όγμποε.

Στην επανάληψη κάνοντας σταδιακά τις αλλαγές της χρησιμοποίησε τους: Μοτσίκα, Χρούσης, Ξαγοράρης, Ψυχός, Ραγιάς, Γκίκα, Τύρπος, Νησαριώτης, Κονιάρης, Ξενάκης και Βογάτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα