Η Ryanair ανακοίνωσε νέους προορισμούς και προσφορές

22:30 29/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ryanair φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει στην ελληνική αγορά και προσθέτει πτήσεις από Ελ. Βενιζέλος για Ρώμη και Βρυξέλλες με νέα προσφορά εισιτηρίων από 14,99 ευρώ.

Συγκεκριμένα η εταιρεία

ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει 2 νέους προορισμούς, από Αθήνα για Βρυξέλλες (Charleroi) και Ρώμη (Ciampino), με αποτέλεσμα οι συνολικοί προορισμοί, το Σεπτέμβριο να φτάσουν τους 8. Παράλληλα, αυξάνει τα δρομολόγια σε Λονδίνο και Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να σταθμεύσει ακόμα 1 αεροσκάφος στην Αθήνα, κάνοντάς τα 3.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Marketing της Ryanair David O'Brien «Οι 8 χειμερινοί προορισμοί από την Αθήνα θα προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες επιλογή, έναντι στους υψηλούς ναύλους των Aegean/Olympic, οι οποίοι τώρα μπορούν να απολαύσουν τους χαμηλούς ναύλους της Ryanair, εξαιρετικό δίκτυο, και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους επιβάτες. Τώρα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους από το βελτιωμένο ιστότοπο της εταιρείας μας, να μεταφέρουν μια μικρή δεύτερη χειραποσκευή, ήσυχες πτήσης, επιλογή θέσεων καθώς και χρήση των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών, κάνοντας το ταξίδι με την Ryanair την καλύτερη επιλογή για ταξίδια αναψυχής όπως και για επαγγελματικά ταξίδια. Το ταξίδι με την Ryanair είναι παραπάνω από μόνο χαμηλοί ναύλοι.

»Μόνο η Ryanair με τα επιπλέον 175 αεροσκάφη σε παραγγελία μπορεί τώρα να προσφέρει επιπλέον θέσεις, καινούργιους προορισμούς και χαμηλούς ναύλους που απαιτούνται από τους Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες, αναμένοντας την στενή συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που θα ξεκλειδώσει την τεράστια δυναμική για ανάπτυξη που έχει εγκλωβιστεί από το υψηλό κόστος αερομεταφορών στην Αθήνα και θα βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και προσφοράς θέσεων εργασίας».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ryanair, το χειμερινό πρόγραμμα θα αποφέρει:

- 2 Νέους προορισμούς: Βρυξέλες Charleroi & Ρώμη Ciampino

- Αύξηση 100% προς Λονδίνο (4 αναχωρήσεις ημερησίως)

- Αύξηση 20% προς Θεσσαλονίκη (6 αναχωρήσεις ημερησίως)

- 8 Στο Σύνολο προορισμούς από την Αθήνα

- 222 εβδομαδιαίες διαδρομές

- 1 επιπλέον αεροσκάφος βάσης (3 στο σύνολο)

Παράλληλα σε αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα Χανιά κατά την χειμερινή περίοδο η Κρήτη θα συνδέεται με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάφο με 44 πτήσεις εβδομαδιαίως. θα εκτελούνται 13 δρομολόγια την εβδομάδα προς την Αθήνα, έξι προς τη Θεσσαλονίκη και τρία προς την Πάφο, ενώ, όπως υπολογίζεται, από αυτό το πρόγραμμα θα «πετάξουν» πάνω από 850.000 επιβάτες και θα υποστηριχθούν 850 θέσεις απασχόλησης στο αεροδρόμιο Χανίων.

Παράλληλα παρουσιάστηκε η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair, www.ryanair.com/gr. Η νέα ιστοσελίδα που είναι στα ελληνικά περιλαμβάνει την εφαρμογή «Ανεύρεση Ναύλων», όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να κλείσουν τις χαμηλότερες τιμές ανά ναύλο, διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού. Επίσης μπορούν να μοιραστούν αυτά τα αεροπορικά εισιτήρια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μέσω της υπηρεσίας «Μοιραστείτε το Ναύλο».

Εν όψει όλων αυτών των ανακοινώσεων, η Ryanair αποφάσισε να το γιορτάσει με την προσφορά θέσεων για ταξίδι σε όλο της το δίκτυο, σε τιμές από €14,99 για ταξίδι τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο. Σύμφωνα με την ίδια, οι εν λόγω θέσεις θα είναι διαθέσιμες ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης 6 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα