Η Dimand έβγαλε ψεύτη τον Βασιλόπουλο (ΦΩΤΟ)

09:30 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

Είναι κάποια πράγματα που μπορούν σε εκθέσουν... Και μάλιστα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Όπως εκτέθηκε για παράδειγμα ο Άρης Βασιλόπουλος. Ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας είπε χθες σε συνέντευξή του (μεταξύ πολλών...) το εξής:
"Οι δυο μελετητές οι οποίοι προσκόμισαν για λογαριασμό της «Δικέφαλος ΑΕ» τη μελέτη, δεν έχουν καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα της υψομετρικής μελέτης. Τους επιστρέψαμε το φάκελο πίσω για αυτό το λόγο πριν από ένα μήνα και δεν έχουν καταθέσει από τότε αυτά που τους ζητήσαμε, τα απαιτούμενα

δηλαδή στοιχεία που είχε ζητήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να προχωρήσει... Υπάρχουν διαρροές στον τύπο ότι ο κακός Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εδώ είμαστε και περιμένουμε..."

Άδικα... περίμενε ο Άρης Βασιλόπουλος, καθώς από τις 11/11 η ΑΕΚ έχει πράξει τα δέοντα! Από τις 11/11!

Η DIMAND του πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, μέσω εγγράφου του (το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα η Ωρα των Σπορ) έχει ζητήσει από τις 11 Νοεμβρίου συνάντηση με το Δήμο «... με σκοπό την παρουσίαση εκ μέρους μας της μελέτης και την παροχή σχετικών διευκρινίσεων».

Μάλιστα, εκτός από την υψομετρική μελέτη τους έχει στείλει και επιπλέον στοιχεία απ' όσα τους έχει ζητήσει ο Δήμος, που έχουν να κάνουν με το συγκοινωνιακό έργο για την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Προφανώς χθες, μετά τη γκάφα των όσων είπε ο Άρης Βασιλόπουλος, από τον Δήμο ενημέρωσαν, μέσω επιστολής την ΑΕΚ, πως αποδέχονται την εδώ και σχεδόν 20 ημέρες πρότασή της να συναντηθούν (και για την οποία ο Βασιλόπουλος χθες πως... περιμένει!). Το πότε θα γίνει βέβαια αυτή η συνάντηση παραμένει ακόμη άγνωστο...

Keywords
Τυχαία Θέματα