«Η Bundesliga χρειάζεται το χάρισμα του Πεπ»

16:31 17/1/2013 - Πηγή: AEK365

Από το καλοκαίρι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναλάβει τα ηνία της Μπάγερν Μονάχου με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε να υποστηρίζει πως η τριετής διάρκεια συμβολαίου φανερώνει την εμπιστοσύνη της ομάδας προς τον Ισπανό τεχνικό τα χαρίσματα του οποίου, όπως πρόσθεσε, τα χρειάζεται η Bundesliga.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν

Μονάχου τόνισε: "Η τριετής συνεργασία δείχνει ότι του έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη. Ο Γκουαρντιόλα έχει ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πολλά χαρίσματα. Και η Bundesliga τα χρειάζεται. Ίσως κι άλλοι σύλλογοι ακολουθήσουν το παράδειγμά μας".
Για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ο Ρουμενίγκε δήλωσε: "Τα λεφτά δεν ήταν θέμα για τον Γκουαρντιόλα. Στις διαπραγματεύσεις είδαμε πως έχει αγάπη για την Μπάγερν και ήθελε να δουλέψει εδώ. Του άρεσε όλο το πλάνο".
Ο Ισπανός τεχνικός μετά την συμφωνία παρέμεινε στην Νέα Υόρκη με τον Ρουμενίγκε να εξηγεί: "Συνεχίζει μαθήματα γερμανικών ώστε να είναι έτοιμος όταν έρθει εδώ, ενώ επίσης δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επηρεάσει τη δουλειά του Γιουπ Χάινκες ως το τέλος της σεζόν".
Όσο για την επίσημη παρουσίαση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε πως θα είναι απλή και δεν θα έχει κανένα στοιχείο σόου κάτι που, όπως είπε ο Ρουμενίγκε, δεν θέλει ούτε ο Ισπανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα