Η 16χρονη που μοιάζει με 60χρονη (ΦΩΤΟ)

16:04 24/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ζάρα Χάρτσορν είναι μόλις 16 ετών, όμως δείχνει τουλάχιστον 60 ετών! Αιτία είναι μια σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει, η λιποδυστροφία, ένα σύνδρομο που κάνει τον λιπώδη ιστό, κάτω από το δέρμα, να διαλύεται, ακόμη και όταν το δέρμα συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Έτσι, η Ζάρα από το Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας στα 16 της έχει την όψη ηλικιωμένης γυναίκας, γεγονός που έχει μετατρέψει την καθημερινότητά της σε ζωντανό εφιάλτη, μιας και καθημερινά δέχεται τα πειράγματα των συμμαθητών της ή τα σκληρά σχόλια των περαστικών που σοκάρονται από την εικόνα της.

Όλα αυτά μέχρι τώρα όμως,

καθώς ένας κορυφαίος Αμερικανός χειρουργός της έδωσε ξανά το χαμόγελο στα χείλη της.

Ο χειρουργός έμαθε και θέλησε να την βοηθήσει. Έτσι την υπέβαλε σε μια ειδική, αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο που βελτίωσε κατά πολύ την όψη της. Μετά την εγχείριση η αυτοπεποίθησή της ανέβηκε τόσο πολύ που μάλιστα βρήκε τον έρωτα, στο πρόσωπο του 22χρονου Ρίκι Άντριους και άρχισε να ζει σαν «φυσιολογική» έφηβη.

Μιλώντας για το τι αντιμετώπιζε σε καθημερινό επίπεδο έως τώρα, η Ζάρα θυμάται ένα ιδιαίτερα θλιβερό για την ίδια περιστατικό: την ημέρα που ο οδηγός του λεωφορείου την έβγαλε έξω από το όχημα καθώς δεν πίστεψε ότι ήταν μαθήτρια και πώς είχε μαζί της νόμιμα παιδικό εισιτήριο!

Τώρα η Ζάρα κάνει όνειρα και έχει ελπίδες για μια καλύτερη ζωή. Μάλιστα, όπως λέει, θέλει να πάει στο κολέγιο, ενώ ελπίζει ότι τα επόμενα χρόνια θα ανοίξει ένα ινστιτούτο ομορφιάς, για να βοηθά γυναίκες με προβλήματα -όπως και εκείνη- να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, λέει πως αισθάνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της, όχι τόσο λόγω της όψης της, άλλα κυρίως εξαιτίας όσων πέρασε τα τελευταία χρόνια.

Από την ίδια ασθένεια πάσχει και η μητέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα