Γύρισαν πίσω τα εισιτήρια

15:12 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Για την αναμέτρηση στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι παρέλαβε 3000 εισιτήρια αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει 912 από αυτά. Ο λόγος είναι πως οι φίλαθλοι της πρωταθλήτριας Αγγλίας δεν δέχτηκαν να προμηθευτούν εισιτήριο γιατί θεωρούν πως είναι πολύ ακριβό.
Πιο συγκεκριμένα, ένα εισιτήριο για το ματς με την Άρσεναλ κοστίζει 62 λίρες και όπως υποστηρίζει φίλαθλος της Μάντσεστερ Σίτι: "Είναι το πιο ακριβό εισιτήριο που θυμάμαι να πληρώνω στην ζωή μου σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Δείχνουν οι σύλλογοι

ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αν οι φίλαθλοι της Σίτι ταξιδέψουν με το πούλμαν των οπαδών της ομάδας θα τους κοστίσει 30 λίρες το άτομο. Σύνολο 92 λίρες ενώ προσθέστε και τα έξοδα στο γήπεδο, όπως το φαγητό και τα αναψυκτικά. Μερικοί από εμάς δεν έχουν τα λεφτά ειδικά μετά τις γιορτές και αρνούνται να πληρώσουν 62 λίρες. Είναι, επίσης, η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι της Σίτι μου είπαν ότι έχουν τα λεφτά αλλά αρνήθηκαν να τα δώσουν αναγνωρίζοντας ότι η τιμή του εισιτηρίου είναι ακριβή. Αυτή είναι μια γενναία απόφαση".
Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα στην Αγγλία, το ακριβότερο εισιτήριο στο γήπεδο της Σίτι κοστίζει 58 λίρες ενώ το πιο φθηνό 26 λίρες. Η Άρσεναλ έχει ορίσει το ακριβότερο εισιτήριο της στις 126 λίρες ενώ το φθηνότερο, όπως και η Σίτι, στις 26 λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα