«Γραφικός ο... συνήθης ύποπτος»

13:21 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τις προτάσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα για να κινηθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο όπως υποστήριξε ο Βασίλης Κωνσταντίνου με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ να υπογραμμίζει πως τα ονόματα ποδοσφαιριστών που συνδέονται με τους υποψήφιους επενδυτές δεν είναι παρά κινήσεις εντυπωσιασμού από τον... συνήθη ύποπτο που παραμένει γραφικός όπως

είπε υπονοώντας τον Βλάση Τσάκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνου στο Sentra FM 103.3
- Για το αν είναι σε μεταβατική περίοδο ο Παναθηναϊκός: "Σε μεταβατική περίοδο μπορεί να είναι η ΠΑΕ και το ΔΣ να τρέχει τα θέματα. Από αγωνιστικής άποψης δε νομίζω ότι οι παίκτες ασχολούνται. Δεν φοβούνται ότι θα χάσουν τα χρήματά τους και δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός θα τον βρει τον δρόμο του. Αυτοί με τα μεγάλα συμβόλαια είπαν στον Δημήτρη (σ.σ. Γόντικα) ότι έχουν υπομονή και ας δώσουν σε όσους έχουν χαμηλά, που σημαίνει ότι υπάρχει μια ομοιογένεια και μια σύμπνοια για την πορεία του Παναθηναϊκού".
- Για τα μεταγραφικά: "Σίγουρα ο ΠΑΟ κοιτά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, περιμένει τις προτάσεις του Φερέιρα και ποιες θα είναι αυτές. Άλλωστε ο Φερέιρα ξέρει τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟ ενώ η διοίκηση του ΠΑΟ προσπαθεί να απεμπλακεί από ορισμένα συμβόλαια, παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν, ώστε να κερδίσουμε κάποια χρήματα για να μπορέσουμε 1-2 μεταγραφές αν μπορούμε και αν το ζητήσει ο Φερέιρα. Σε ό,τι αφορά τα ονόματα που συνδέονται με τους επενδυτές - που αν θα έρθουν - δεν μπορούν να κάνουν καμία μεταγραφή εφόσον δεν έχουν μιλήσει με τον Φερέιρα. Αυτά είναι κινήσεις εντυπωσιασμού από τον συνήθη ύποπτο. Αυτόν που εδώ και τρεις μήνες ασχολείται με τον ΠΑΟ χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα. Απλά για να συνεχίσει να εντυπωσιάζει. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Είναι από έναν άνθρωπο που είναι γραφικός. Ο,τι είχε να πει το είπε. Δεν τον πιστεύει κανείς πια. Αυτά είναι δική μου άποψη, όχι του Παναθηναϊκού. Αποψη του Παναθηναϊκού νομίζω ότι το ξεκαθάρισε και η διοίκηση, ότι ο κύριος αυτός δεν είναι τίποτα και ούτε ήταν ποτέ. Άλλωστε του απαγορεύσαμε και την πρόσβαση στα VIP γιατί δεν έχει θέση εκεί".
- Για το παιχνίδι με Παναιτωλικό: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν απουσίες και μάλιστα σοβαρές. Μπορεί του Ρούντολφ να μην είναι πολύ σοβαρή, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει με τις απουσίες των Κουίνσι και Λέτο. Αλλά πρέπει σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες να υπερβάλλουν και λίγο εαυτούς για να πάρει τη νίκη. Διότι μετά ο β' γύρος θα είναι πολύ πιο ευνοϊκός".
- Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τη διακοπή: "Αυτό συμβαίνει σε ομάδες που δεν έχουν στόχους. Ο Φερέιρα νομίζω έκανε τις κινήσεις που απαιτούνται για να έχει η ομάδα φρεσκάδα και να διεκδικήσει αυτά που απαιτούνται".

Keywords
Τυχαία Θέματα