Γουόλκοτ: Μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα

19:07 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ομάδα ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο, αρκεί να το βάλει στόχο και να συγκεντρωθεί σε αυτόν, χαρακτήρισε την Άρσεναλ ο Τίο Γουόλκοτ.
Ο Άγγλος, αναφέρθηκε και στον Αρσέν Βενγκέρ, τον οποίο χαρακτήρισε προπονητή που πάντα ήθελε, αλλά και πως μια μέρα θα του ανταποδώσει με έναν τίτλο την πίστη που έδειξε σε αυτόν ο Αλσατός τεχνικός.
«Νομίζω ότι αυτή η Άρσεναλ μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε χρονιά και αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Πρέπει να αντιληφθούμε πόσο καλοί είμαστε, γιατί κάποιες φορές δεν το κάνουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι

σε έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς, μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες» είπε αρχικά μιλώντας στη «Sun» ο Άγγλος εξτρέμ και πρόσθεσε:
«Κάθε φορά που δεν κάνουμε καλή εμφάνιση, ο προπονητής μας κατηγορεί τον εαυτό του. Πιστεύω ότι ο είχε πολλή πίστη προς το πρόσωπό μου, ακόμη και όταν ήμουν πιο μικρός, οπότε θα προσπαθήσω να του ανταποδώσω κερδίζοντας κάτι. Είναι σπουδαίος προπονητής, κάποιος ο οποίος πάντα ήθελα να έχω. Έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του, τόσα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα