Γόντικας: Δικαιωμένος για Φερέιρα

09:21 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στο +5 από τον Ολυμπιακό μετά από 18 αγωνιστικές με τον Δημήτρη Γόντικα να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να στηρίξει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

τόνισε: "Δεν μπορώ να πω πως δεν νιώθω δικαιωμένος. Ο Φερέιρα δεν κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμα. Η σημερινή τεχνική ηγεσία και έχει στήσει σωστά την ομάδα και έχει κερδίσει με την διαχείριση της τους παίκτες. Παράδειγμα ο Καρνέζης ή και δυο παίκτες που πέρσι δεν ήταν το ίδιο. Ο Κλέιτον και ο Σιμάο, που ο δεύτερος νομίζω κάνει την καλύτερη χρονιά του. Η διαχείριση των νεαρών, όπως ο Μαυρίας και ο Καπίνο που φαίνεται πως θα έχει αξιοζήλευτη πορεία. Όλα αυτά τα στοιχεία μας κάνουν να λέμε πως πήραμε μια σωστή απόφαση να κρατήσουμε τον Φερέιρα. Το να απομακρυνθεί το καλοκαίρι όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, δεν ήταν μόνο θέμα χρημάτων. Όταν κάποιος σου δείχνει την δουλειά του με αυτούς τους τρόπους, προσπαθείς να τον αξιοποιείς. Αυτό δεν είναι μόνο η προετοιμασία και το κοουτσάρισμα. Είναι να βρει παίκτες, να τους αξιοποιήσει, ιδίως τους Έλληνες, και πολλά άλλα πράγματα. Ο κ. Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Στην προετοιμασία μας είχε πει πως θα έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα, όμως έτσι όπως ήταν η κατάσταση αν δεν υπήρχαν αποδεσμεύσεις δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλες κινήσεις".

Για το +5 από τον Ολυμπιακό, ο Γόντικας τόνισε: "Κοιτάμε να νικάμε κάθε παιχνίδι. Δώσαμε πολλά ματς μέσα στον Ιανουάριο και αυτό τελειώνει με την Δόξα. Πρέπει να πάρουμε και αυτόν τον αγώνα. Το νούμερο 1 είναι η ομοιογένεια και το γεγονός πως έχουμε δεμένο σύνολο. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο στήσιμο του προπονητή και η τεχνική ηγεσία παίρνει ένα βαθμό πολύ κοντά στο άριστα για αυτό που έχει πετύχει".

Keywords
Τυχαία Θέματα