Γονείς πήραν ομήρους δασκάλους!

13:45 8/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι τελικά οι γονείς από τον καινούργιο δάσκαλο στο καθολικό σχολείο «Η Παναγία του Καντερό» στη Γαλλία κι έτσι η μόνη λύση που βρήκαν ήταν να τον κρατήσουν όμηρο!

Οι γονείς είχαν επανειλημμένως αποτανθεί στην διοίκηση του σχολείου καταθέτοντας τα παράπονά τους για τον δάσκαλο της Γ' τάξης. Αφού όμως είδαν ότι η διεύθυνση δεν έκαναν τίποτα, ανέλαβαν δράση

οι ίδιοι!

Έτσι, πήραν ομήρους τη διευθύντρια και δυο δασκάλους για να κάνουν ακόμα πιο ισχυρές τις πιέσεις όπως λένε!

«Ανησυχούμε ιδιαίτερα καθώς οι μαθητές έχουν μείνει πίσω. Φοβόμαστε ότι τα παιδιά μας κινδυνεύουν. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να πάρουμε ομήρους τη διευθύντρια και δύο ακόμη δασκάλους. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν», ανέφερε στη Φιγκαρό ο Κριστόφ Πλανές, ένας από τους «δράστες» γονείς.

Δεκαπέντε περίπου γονείς έγιναν... απαγωγείς, αλλά όπως λένε δεν φοβούνται τις ποινικές κυρώσεις καθώς τα «τα παιδιά είναι όμηροι εδώ και μήνες».

Αναγκαστικά, μετά από αυτή την εξέλιξη, οι τοπικές Αρχές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεσμεύτηκαν να μεταθέσουν τον συγκεκριμένο δάσκαλο, με τους γονείς να απαιτούν ωστόσο και γραπτή βεβαίωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα