Γλίτωσε στο τέλος ο Πλατανιάς

18:55 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Μήτσιος

Παιχνίδι με δύο πρόσωπα έγινε στην Κρήτη όπου τελικά Πλατανιάς και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1.

Πολύ κακό το πρώτο μέρος με μοναδική αξιόλογη φάση αυτή του 26' όταν ο Ζεκίνια έβαλε κόντρα στον Γιωργαλλίδη ο οποίος προσπάθησε

να απομακρύνει με την μπάλα τελικά να βρίσκει το δοκάρι. Στο 37' ο Πανθρακικός ζήτησε πέναλτι σε μάρκάρισμα του Μπαϊκαρά αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς (σωστά).

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ήρθε το γκολ για τον Πανθρακικό με κεφαλιά του Κάσες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 56' είχαν ευκαιρία με κεφαλιά του Ναζλίδη. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 69' η ομάδα των Χανίων είχε δοκάρι μετά από προβολή του Φαΐσκα. Στο 82' ο Πανθρακικός έμεινε με δέκα καθώς ο Χρήστου είδε δεύτερη κίτρινη. Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 87' όταν ο Ναζλίδης με κεφαλιά βρήκε στόχο και ισοφάρισε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης (84'Στόλερ), Φερνάντες, Ντα Σίλβα, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52'Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες (58'Γιακουμάκης)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46'Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Έμποου (81'Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25'Ζεκίνια)

Keywords
Τυχαία Θέματα