Γκρίφιν: Μπορούμε τον τίτλο!

16:31 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αρχικά, ο Γκρίφιν τόνισε: «"Επέστρεψα μετά την εγχείρηση και άρχισα αποθεραπεία. Κάνω σουτ και βάρη εδώ και λίγο καιρό, οπότε είμαι πάλι στο 100%. Είμαι καλά. Ο γιατρός μου είπε ότι εάν βρισκόμασταν στη σεζόν και πλησίαζαν τα πλέι οφς, θα έμενα εκτός γηπέδων για 2-3 εβδομάδες. Δεν βιαζόμαστε και θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι θα έχω ανακτήσει 100% τη δύναμή μου. Αυτό συμβαίνει εδώ και 2-3 εβδομάδες».

Στην συνέχεια, τόνισε για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας του: «Όλοι γνωρίζουν σε ποια κατάσταση ήταν οι Κλίπερς τα τελευταία χρόνια. Τώρα έχουμε έναν παίκτη σαν τον Γκραντ

Χιλ, που βρίσκεται προς το τέλος της καριέρας του και προτίμησε εμάς. Νομίζω ότι αυτό δείχνει πολλά για το που βρισκόμαστε και που πάμε, ότι παίκτες θέλουν να παίξουν εδώ. Νομίζω ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε στη Δύση αλλά και για το πρωτάθλημα».

Σχετικά με τις μετεγγραφές των Λέικερς τόνισε: «Είναι σπουδαίο γι' αυτούς αλλά όπως έλεγε και ο κόσμος όταν πήραμε τον Κρις Πολ, πρέπει να παίξουν κιόλας. Όπως κάναμε εμείς. Είναι σπουδαία προσθήκη γι' αυτούς, τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Ωστόσο, νομίζω ότι κι εμείς ενισχυθήκαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα