Γκούντγιονσεν: «Ταχύτητα, ενέργεια και πρέσινγκ»

23:42 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από έξι μήνες απουσίας του, ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν χθες επέστρεψε… Ο Ισλανδός σούπερ σταρ μίλησε στην ΝΟVA για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και έδειξε έτοιμος να προσφέρει στα πλέι οφ τονίζοντας «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Έχει περάσει αρκετός καιρός και νιώθω καλά.

Δεν αισθάνομαι κανένα φόβο, απλά χρειάζομαι περισσότερα παιχνίδια για να βρω καλύτερο ρυθμό. Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι-οφ».

Αναφορικά με τα πλέι οφ και τι πρέπει να έχει η ΑΕΚ για να είναι ανταγωνιστική ο ICE MAN δήλωσε «Είναι μια διαφορετική διοργάνωση και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, απ' όσο μέχρι σήμερα, να έχουμε περισσότερη ταχύτητα, περισσότερη ενέργεια, να προσπαθούμε πιο πολύ για το γκολ και να πιέζουμε περισσότερο. Είναι όμως έξι σπουδαίοι αγώνες και όλα είναι πιθανά».

Τέλος, για το πρόβλημα της ΑΕΚ στο γκολ ο Γκούντγιονσεν σχολίασε «Αυτή τη στιγμή δε σκοράρουμε αρκετά, αλλά και σ' όλη τη σεζόν δεν πετύχαμε αρκετά γκολ. Προσπαθούμε, δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλότερο επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα