Γκοντίν: Ο Νεϊμάρ πέφτει σε κάθε άγγιγμα

13:32 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία για τα ημιτελικά του Confederations Cup με τους Ουρουγουανούς να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Νεϊμάρ ο οποίος, όπως υποστήριξε ο Ντιέγκο Γκοντίν, πέφτει πολύ εύκολα στην μεγάλη περιοχή με το παραμικρό άγγιγμα.

Σε δηλώσεις του ο Ουρουγουανός αμυντικός τόνισε: "Ο Νεϊμάρ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι γρήγορος, απρόβλεπτος με ανεπτυγμένη αίσθηση του γκολ.

Μπορεί να αποφεύγει με πολλούς τρόπους τους αντιπάλους του, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του, η οποία, μάλιστα, του επιτρέπει, να πέφτει πολύ εύκολα σε κάθε επαφή. Μακάρι στο μεταξύ μας παιχνίδι να μην πέφτει στην περιοχή σε κάθε άγγιγμα".
Σε ερώτηση αν υπονοεί πως ο Νεϊμάρ κάνει "θέατρο", ο Γκοντίν απάντησε: "Αυτό που εννοούσα είναι πως, με την ταχύτητα που παίζει ο Νεϊμάρ, είναι εύκολο να πέσει με την παραμικρή επαφή που έχει με αντίπαλο. Δεν εννοούσα πως το κάνει επίτηδες. Δεν είπα πως κάνει θέατρο. Είπα, απλώς, πως πέφτει πολύ εύκολα σε κάθε μαρκάρισμα, λόγω του τρόπου παιχνιδιού του".

Keywords
Τυχαία Θέματα