Γκόμεζ: Αποχωρώ με ένα δάκρυ αλλά και με χαρά

08:24 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από πέντε χρόνια, ο Μάριο Γκόμεζ αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα και, όπως υπογράμμισε, αποχωρεί από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης με ένα δάκρυ στα μάτια και διαβεβαίωσε πως θα παραμείνει για πάντα δεμένος με την ομάδα.
Σε μήνυμα του στο Facebook ο Μάριο Γκόμεζ έγραψε το εξής: "Ήρθε η ώρα να σας πω πως αποχωρώ από την ομάδα, με ένα δάκρυ αλλά και με μια χαρά στα μάτια μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους οπαδούς,

αλλά και τους συμπαίκτες μου, για την συγκλονιστική στήριξη σας. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με την νέα μου ομάδα, την Φιορεντίνα, καθώς και με την πόλη, την γλώσσα, την χώρα και τον πολιτισμό. Θα είμαι πάντοτε δεμένος με αυτή την ομάδα και θέλω να δώσω τις ευχές μου για περισσότερες επιτυχίες. Είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει η καλύτερη ομάδα στον κόσμο με αυτόν τον μεγάλο προπονητή που πήρε και το επόμενο έτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα