Γκολ, τραγούδι και... Αγια Σοφιά

09:50 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Δηλώσεις του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και δημοτικού συμβούλου, Σπύρου Γραμμένου φιλοξενεί η εφημερίδα και το έχει πρώτο θέμα: "Η Αγια Σοφιά θα σώσει την πόλη μας", λέει και ο Γραμμένος και προσθέτει: "Η Νέα Φιλαδέλφεια που έχει μαραζώσει εδώ και χρόνια, θα γίνει σημείο αναφοράς χάρη στο θεϊκό αριστούργημα και στο μνημείο πολιτισμού που μας παρουσίασε ο Μελισσανίδης. Μονόδρομος να το στηρίξουν όλοι

οι Φιλαδελφιώτες". Από εκεί και πέρα τονίζονται τα σημερινά παιχνίδια που δίνει η ΑΕΚ παντού, ενώ για το ποδόσφαιρο σημειώνεται: "Γκολ, τραγούδι και η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται...".

SPORTDAY
Για τον Θανάση Καραγκούνη του Ατρομήτου και πως βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα, ενώ για το σημερινό ματς της Ένωσης με τον Ηλυσιακό τονίζεται: "Γκολ και θέαμα το ζητούμενο".

LIVE SPORT
"Άρχισαν τα όργανα" γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στη στάση των κομμάτων της αριστεράς στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ: "Τα κόμματα της αριστεράς θέλουν να επιβάλουν στην ΑΕΚ τους όρους κατασκευής του γηπέδου της! Αλλοπρόσαλες προτάσεις και απαιτήσεις ακόμη και για "χτίσιμο με κρατικά λεφτά! "Όλα νόμιμα, κανένα ρίσκο", το μότο του Μελισσανίδη".

GOAL
Με το σημερινό ματς ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας για την ΑΕΚ: "Στα χαρτιά έχει ντέρμπι με τον δεύτερο και ανεβασμένο Ηλυσιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα