Γκιρτζίκης: Καμία απόφαση μέχρι στιγμής

17:56 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απόφαση από τον Σταύρο Κοντονή, ύστερα από τη συνάντησή τους.

Αναλυτικά είπε:

Τη συνάντηση με τον Κοντονή: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια απόφαση, ο κ. Υπουργός θα πει αυτό που πρέπει να πει μάλλον αύριο το πρωί. Δικαίωμά του είναι να πει αυτό που θα αποφασίσει τελικά, εμείς είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση μαζί του και η Super League και η Football League

και η Ομοσπονδία. Αναλύσαμε κάποια θέματα που θα τεθούν σε ισχύ τις επόμενες ημέρες και στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που θα είναι σε ισχύ από την επόμενη για την καταπολέμηση της βίας. Αυτό είναι το ζητούμενο. Όσα ελέχθησαν είναι σε μια λογικά για να μην ξανασυμβούν όσα έγιναν σε αγώνες».

Το αν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League: «Θα πρέπει να περιμένετε για να τα ανακοινώσουμε. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο, είναι θέμα του κ. Υπουργού, δεν έχω να απαντήσω σε αυτό κάτι. Δεν είχα τέτοιου είδους θέση για να πω κάτι. Δεν μπορώ να σας πω. Σας είπα προηγουμένως πως ο κ. Υπουργός θα αναγγείλει την απόφασή του. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Η συνεργασία μας ήταν άψογη, συζητήσαμε σε όλα τα θέματα και πάνω σε αυτά θα βγει η απόφαση. Οι προτάσεις μας έχουν γραφτεί στον Τύπο».

Το αν ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει τους προέδρους των ΠΑΕ για τα όσα έγιναν στο προηγούμενο ΔΣ της Super League: «Αν ρωτήσετε τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα θα σας απαντήσει. Δεν είμαι ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για να σας πω, αλλά δεν ήμουν και παρών για να σας απαντήσω. Εγώ διάβασα το γραπτό το δικό σας, αυτό διάβασα, από αυτό πληροφορήθηκα. Δεν θα απολογηθώ αν ρώτησα».

Τις κινήσεις της Ομοσπονδίας: «Δεν θα σας ανακοινώσω τι κάνει η Ομοσπονδία πάνω σε αυτό το θέμα. Ρωτάτε πράγματα που δεν δημοσιοποιούνται. Αν η Ομοσπονδία έχει κάτι, θα το πει μέσω δελτίου Τύπου, κρατάω τη γνώμη μου για να την πω εκεί που πρέπει κι όχι εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα