Γκιγκς: Ο Ντε Χέα μας κράτησε στον αγώνα

08:09 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού με τον Ράιαν Γκιγκς να αποδίδει τα εύσημα στον Νταβίντ Ντε Χέα σημειώνοντας πως ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν εκείνος που με τις επεμβάσεις του κράτησε τους πρωταθλητές Αγγλίας στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο "Ολντ Τράφορντ", ο 40χρονος Ουαλός τόνισε: "Ο τερματοφύλακας μας, μας κράτησε στον αγώνα, αυτός ήταν ο κορυφαίος παίκτης μας

σήμερα".
Στην συνέχεια, ο Γκιγκς δήλωσε: "Χρωστούσαμε αυτό το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον κόσμο μας. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να τους δώσουμε και άλλα τέτοια αποτελέσματα στο μέλλον".

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δήλωσε με την σειρά του: "Ήταν μια φανταστική βραδιά με εξαιρετική ατμόσφαιρα από τον κόσμο. Τους ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη τους. Προσωπικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ ούτε την συμπαράσταση τους ούτε την αποψινή νίκη-πρόκριση. Αυτό που μένει είναι πως δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ".

Από την πλευρά του, ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε: "Είχαμε μεγάλη επιθυμία να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση. Ο κόσμος μας, όπως και στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ, ήταν υπέροχος και άξιζε την πρόκριση. Εμείς χρωστούσαμε στους εαυτούς μας ένα αποτέλεσμα σαν και αυτό, αλλά το χρωστούσαμε και στους φιλάθλους μας, τον προπονητή μας, όλο τον κόσμο. Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να μας δώσει το έναυσμα για την συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα