«Γκέλαρε» η Λάρισα

20:24 27/10/2014 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Λαμίας

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που μπορεί να μην είχε γρήγορο ρυθμό ή πολλές τελικές, αλλά είχε πάθος και δύναμη, η Λαμία σκόραρε στην πιο σημαντική της ευκαιρία και πήρε την νίκη, με

την οποία πλησίασε στους 2 βαθμούς την πρωτη θεση, η ενω η Λαρισα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Πρωτάθλημα. «Χρυσός» σκόρερ για την Λαμία η οποία παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα και αγωνιζόμενη μπροστά σε 2500 κόσμο, ο Βασιλόγιαννης στο 74' με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Αποστολίδη.

Η Λάρισα έπαιζε από το 53' με δέκα παίκτες εξ αιτίας της αποβολής του Ντερνίς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, η ομάδα της Λάρισας δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στο πως να κρατήσει πίσω το μηδέν, δεν έχασε την μεγάλη ευκαιρία, ώστε να δικαιούται κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Λαμία (Μ. Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Βασιλόγιαννης, Γενκά(27' Φράγκος - 66' Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Φατιόν, Γκούρμα.

ΑΕΛ (Κ. Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι(58' Φορνέρ), Ντερνίς, Βερδού(63' Στεφανίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα