Γκέλα ολκής για Ντόρτμουντ

23:03 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: 1-1
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Προτάθλημα τέλος για την Ντόρτμουντ, μιας και δεν μπόρεσε να κερδίσει μέσα στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» ούτε την Φορτούνα, με την οποία κόλλησε στο 1-1.

Στο 16ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Κρούζε βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 28' ο Πίστσεκ έκανε το ένα δύο με τον Ρόις, έπιασε το σουτ, αλλά ο Μπόντζεκ έκοψε. Στο 36'

ο Γκίφερ είπε όχι σε σουτ του Ρόις, μετά από όμορφη ενέργεια των Πίστσεκ και Λεβαντόφσκι, ενώ στο 38' ο Γκίφερ δεν δυσκολεύτηκε με το νέο σουτ του Ρόις. Τελικά στο 43ο λεπτό οι πρωταθλητές Γερμανίας βρήκαν δίχτυα, καθώς Γκρόσροϊτς και Μπλαστικόφσκι έκρυψαν την μπάλα, με τον Πολωνό να πιάνει μονοκόμματο βολέ και να νικά τον Γκίφερ.

Στο 48ο λεπτό ο Γκίφερ απομάκρυνε το σουτ του Μπλαστσικόφσκι, ενώ στο 50' και στο 56' οι Σαντάνα και Ίλσε αστόχησαν από καλές θέσεις. Στο 58' το μακρινό σουτ του Γκρόσροϊτς έξυσε το δοκάρι της Φορτούνα, αλά στο 78ο λεπτό ο Ραίζινιγκερ με κεφαλιά έφερε στα ίσια το ματς. Στο 83ο λεπτό ο Γκρόσροϊτζ έχασε το άχαστο από μισό μέτρο, ενώ στο 87' αποβλήθηκε ο Παούρεβιτς της Φορτούνα. Από εκεί και πέρα η Ντόρτμουντ πίεσε αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στο τελευταίο πεντάλεπτο και πήραν το Χ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σαντάνα, Σμέλτζερ, Σούμποτιτς, Πίστσεκ, Κελ (68' Λάιτνερ), Μπέντερ, Γκρόσροϊτς, Ρόις (74' Πέρισιτς), Μπλαστσικόφσκι (82' Σκιέμπερ), Λεβαντόφσκι.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Γκίφερ Φαν ντεν Μπεργκ, Ζουανάν, Μπόντζεκ, Μπαλογκούν, Παούρεβιτς, Λάμπερτζ, Μπελινγκχάουζεν, Ίλσε (72' Σκάκιν), Ράιζινγκερ (90' Φομίτσοφ), Κρούζε.

ΑΝΟΒΕΡΟ- ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: 2-0
Γήπεδο: AWD Arina

Εξάδα έπιασε το Ανόβερο που επικράτησε με 2-0 της Γκρόιτερ Φιρτ.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το Ανόβερο, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Γκριν απέκρουσε το σουτ του Κόναν έξω από την περιοχή αλλά ο Ντιούφ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 21' το πλασέ του Πίντο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 23' ο Τζίλερ απομάκρυνε το σουτ του Ασαμόα.

Στο 48' ο Ντιούφ δεν μπόρεσε να νικήσει σε τρεις διαδοχικές προσπάθειες τον Γκριν, ενώ στο 50' ο Τζίλερ είπε όχι σε σουτ του Πριμπ. Στο 62ο λεπτό η κεφαλιά του Έγκιμαν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 69΄ο Έγκιμαν με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το τελικό 2-0.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Τζίλερ Τσερούντολο, Έγκιμαν, Χαγκουί, Πάντερ, Πίντο, Κόναν (89' Σακάι), Σουλτζ, Σλάουντραφ (72' Σμιέντεμπαχ), Ράους, Ντιούφ (86' Σόμπιεχ).

ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Γκριν, Νέχριγκ, Μαβράι, Κλάιν, Σμίντγκαλ, Φίρστνερ, Πέκοβιτς (67' Αζέμι), Πριμπ, Κλάους (72' Πλεντλ), Στιέμπε, Ασαμόα (67' Νέθε).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ- ΜΑΪΝΤΖ: 1-3
Γήπεδο: Commerzbank-Arena

Τεράστιο διπλό με 3-1 πήρε η Μάίντζ μέσα στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο 9ο λεπτό ο Ίβανσιτζ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Βέτκλο απομάκρυνε σε κόρνερ, ενώ στο 19' ο Αυστριακός άνοιξε το σκορ. Ο Πάρκερ έκανε την κάθε

Keywords
Τυχαία Θέματα