Γκέλα με το καλημέρα

22:02 19/8/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Σε κακό δαίμονα της Ρεάλ εξελίσσεται η Βαλένθια, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι «νυχτερίδες» ήταν η τελευταία ομάδα που δεν είχε κερδίσει η Ρεάλ την περασμένη σεζόν (0-0 στις 08/04/12) και από τότε είχε 7 σερί τρίποντα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ντιέγκο Άλβες που κατέβασε ρολά κι έδωσε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.
Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 3ο μόλις λεπτό ο Ρονάλντο

έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα εκατοστά άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Ντι Μαρία δοκίμασε κι αυτός το αριστερό του πόδι, αλλά ούτε σε εκείνον η μπάλα έκανε το χατίρι.
Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να πιέζουν κι έφτασαν στο γκολ στο 9. ο Ντι Μαρία βρήκε με πανέμορφη κάθετη τον Ιγκουαΐν μέσα στην περιοχή, ο Αργεντινός νικήθηκε δύο φορές από τον Άλβες αλλά με την τρίτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Βαλένθια απείλησε με ένα μακρινό φάουλ του Τίνιο Κόστα στο 13', που έσκασε μπροστά στον Κασίγιας και παραλίγο να τον αιφνιδιάσει, ενώ στο 25' το σουτ του Τσάμπι Αλόνσο έξω από την περιοχή πήρε φάλτσα και πέρασε μόλις άουτ.
Στο 28' το σουτ του Φεγκουλί μέσα από την περιοχή κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 35' Κοεντράο και Ρονάλντο συνδυάστηκαν όμορφο με τον πρώτο να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια αριστερά, να κάνει και το σουτ, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Άλβες.
Η Βαλένθια δεν έδειχνε να μπορεί να απειλήσει, αλλά στο 41' και από μια στημένη φάση, έφερε στα ίσια το ματς. Ο Τίνιο Κόστα εκτέλεσε το φάουλ από μακριά, ο Κασίγιας στην προσπάθεια του να βγει συγκρούστηκε με τους Πέπε και Αλόνσο και ο Ζόνας πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα οι Κασίγιας και Πέπε έμειναν αναίσθητοι για μερικά λεπτά από τη σφοδρή σύγκρουση.
Η Ρεάλ πίεσε στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό το σουτ του Ντι Μαρία έφυγε μόλις άουτ και στο 60' ο Μουρίνιο έριξε και τον Μπενζεμά στο ματς στη θέση του Ντιαρά για να πιέσει κι άλλο.
Στο 65' ο Άλβες είπε όχι σε Ιγκουαΐν και Μπενζεμά στην ίδια φάση, ενώ στη συνέχεια ι Αργεντινός φορ της Ρεάλ σημάδεψε το δοκάρι της Βαλένθια μετά από σέντρα του Ντι Μαρία.
Στο 67' ο Άλβες απέκρουσε το σουτ του Οζίλ , ενώ στο 72' η κεφαλιά του Ράμος μετά από κόρνερ, έφυγε άουτ.
Ο Άλβες πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Μπενζεμά στο 72', ενώ στο 79' ο Καγιεχόν δε βρήκε για λίγο την μπάλα μετά από σέντρα του Αλόνσο.
Ο γκολκίπερ της Βαλένθια ήταν σε μεγάλο βράδυ και το απέδειξε και στο 82' όταν έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Καγιεχόν και στη συνέχεια της φάσης μπλόκαρε την κεφαλιά του Αλμπιόλ.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε (46' Αλμπιόλ), Ράμος, Κοεντράο, Αλόνσο, Ντιαρά (61' Μπενζεμά), Οζίλ, Ντι Μαρία (70' Καγεχόν), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Περέιρα, Ρ.Κόστα, Ρουίς, Ματιέ, Τ.Κόστα, Γκάγκο, Φεγκουλί (81' Βαλντές), Γκουαρδάδο (86' Πιάτι), Ζόνας, Σολδάδο (70' Παρέχο).

Keywords
Τυχαία Θέματα