Γκέκος: Στο χέρι μας η νίκη

16:57 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως επισήμανε ο τεχνικός των «θαλασσί», Μηνάς Γκέκος, είναι στο χέρι της ομάδας του η εξέλιξη του παιχνιδιού μιας και αγωνίζεται στην έδρα της. Επιπρόσθετα ο Έλληνας κόουτς ανέφερε ότι η αναβολή της πρεμιέρας έκανε καλό στους παίκτες του.

«Ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα και εύχομαι να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καλό ποιοτικά. Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, που είναι μία πολύ δύσκολη και ιδιόμορφη ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, αλλά σίγουρα το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην

έδρα μας, θεωρώ ότι η εξέλιξη του αγώνα εξαρτάται από εμάς», είπε ο κ. Γκέκος και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι η αναβολή της πρεμιέρας μας έκανε καλό, αφού είχαμε αρκετό διάστημα να διορθώσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας. Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη στο γήπεδο. Τα παιδιά έχουν ανάγκη να αισθανθούν ότι παίζουν μέσα στο σπίτι τους και ζητάμε από τους φιλάθλους της Ρόδου να γεμίσουν το «Βενετόκλειο»».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Γεωργαλλής, σχολίασε: «Μία νέα χρονιά ξεκινάει για όλους. Εμείς έχουμε φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία, όπως πέρσι. Πάνω απ' όλα όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε την υγεία μας. Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Α.Γ.Ο.Ρ., ξέρουμε πολύ καλά ότι όλες οι αναμετρήσεις είναι ντέρμπι. Έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας, νέο προπονητή και σίγουρα χρειάζεται υπομονή απ' όλους. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Κάθε πρεμιέρα έχει πάντα κινδύνους. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας συμπαρασταθεί και να δημιουργήσει μία ζεστή έδρα, που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Κολοσσό δεν υπάρχουν καθώς και ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Κάλεσμα στον κόσμο

Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση των Ρόδιων κάλεσαν τον κόσμο του νησιού να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας γεμίζοντας το Βενετόκλειο.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας με τον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου (Κυριακή 16:00) θα πωλούνται στο εκδοτήριο του «Βενετοκλείου» δύο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και συγκεκριμένα από τις 14:00. Η τιμή τους θα είναι 10 ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα