Γκέκας: Ίσως χρειαστεί να πάει στράφι μια διοργάνωση

15:05 15/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την ανάγκη να δοθεί χρόνος στην Εθνική Ελλάδας, που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, υπογράμμισε ο Φάνης Γκέκας ο οποίος σημείωσε πως για να επιτευχθεί η ανανέωση ίσως θα πρέπει να χαθεί και μια μεγάλη διοργάνωση.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", ο διεθνής επιθετικός της Ακίσασπορ τόνισε: "Ήταν ένα κακό παιχνίδι, αυτό με τη Βόρειο Ιρλανδία. Μείναμε πίσω βαθμολογικά και αυτό είναι το σημαντικό για την Εθνική. Πρέπει, πάντως, να δώσουμε χρόνο στην ομάδα, είναι

σε μεταβατική περίοδο, οι παίκτες είναι νέοι και δεν μπορούμε να ρίξουμε τα βάρη σε αυτούς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι φταίνε οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές. Χρειάζεται χρόνος, ίσως και να χρειάζεται να πάμε μια διοργάνωση πίσω".
Για την αγωνιστική ταυτότητα της Εθνικής, ο Γκέκας δήλωσε: "Αυτό φαίνεται ότι έχει χαθεί, όντως. Αυτό που υπήρχε μέχρι από το Μουντιάλ, αλλά μπορεί να διορθωθεί. Η φανέλα της Εθνικής είναι βαριά, είναι δύσκολο για τους νέους παίκτες. Οι Έλληνες δεν έχουν υπομονή και θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Για τα τελευταία αποτελέσματα ευθύνονται όλοι, όχι μόνο ο Ρανιέρι. Εδώ και δέκα χρόνια όλοι φωνάζουμε για ανανέωση, ξαναλέω ίσως χρειαστεί να πάει και μια διοργάνωση στράφι για να φτιαχτεί μια νέα ομάδα. Ο κ. Ρανιέρι είναι καινούριος, πρέπει να τον βοηθήσουμε, να βρει τα πατήματα του. Δεν έχει σημασία ποιος είναι προπονητής, σημασία έχει η εθνική ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι αυτή τη στιγμή και από εδώ και πέρα να ανασυγκροτηθούμε. Πρέπει να βρούμε την ποδοσφαιρική μας ταυτότητα. Έγινε γρήγορα η αλλαγή από την μια εποχή στην άλλη και δεν μπορεί αυτοί να είναι κακοί παίκτες, απλώς είναι νέοι. Πρέπει να δώσουμε πολύ χρόνο".
Ο Γκέκας μιλώντας για το δίδυμο Μήτρογλου-Αθανασιάδη στην επίθεση είπε: "Αν ήμασταν σε άλλη περίοδο που η Εθνική έπαιζε 4-4-2 μπορεί να ταίριαζε. Είναι εξελίξιμοι παίκτες και οι δυο, αλλά ίσως να μην ταίριαζε αυτό το σύστημα αυτή την περίοδο. Όλη η ομάδα έχασε, αυτό πρέπει να το σημειώσουμε".
Τέλος, για το γεγονός πως δεν κλήθηκε στην αποστολή, ο Γκέκας δήλωσε: "Αυτό είναι θέμα προπονητή, εγώ θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου και όποτε με χρειαστεί είμαι εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα