«Γκαζώνουν» οι παίκτες της Ρεάλ

13:23 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αγωνιστικό σιρκουί της Χαράμα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μαδίτη, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζοσέ Μουρίνιο παρέλαβαν τα νέα τους αυτοκίνητα από την Audi όπως προβλέπεται από την συμφωνία που έχει κάνει η πρωταθλήτρια Ισπανίας με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.
Μάλιστα οι παίκτες της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα

τους αποκτήματα παρά την βροχή που επικρατούσε εκείνη την στιγμή. Κάθε ένας παίκτης και ο Μουρίνιο παρέλαβαν από ένα μοντέλο το οποίο είχαν επιλέξει εδώ και λίγες μέρες. Τα πιο ακριβά μοντέλα συνοδεύονται και από ένα συμβόλαιο υποχρεωτικής αγοράς από τους παίκτες που τα επέλεξαν, όπως το Audi R8 Coupe καινούργιας γενιάς που διάλεξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το οποίο κοστίζει 137.000 ευρώ!
Ο αμέσως πιο «ακριβός» ήταν ο Ίκερ Κασίγιας, που προτίμησε ένα πιο ευρύχωρο μοντέλο όπως είναι το Audi A6 allroad και το οποίο τιμάται στα 75.000 ευρώ. Αντίθετα, ο Καρίμ Μπενζεμά που έχει αδυναμία στα σπορ αυτοκίνητα, διάλεξε ένα εντυπωσιακό Audi RS5. Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρέλαβε ένα Audi A8, ενώ οι περισσότεροι παίκτες επέλεξαν το 4Χ4 Q7. Συνολικά παραδόθηκαν 25 αυτοκίνητα, παρουσία του διευθυντή της Audi στην Ισπανία, Μανουέλ Καμπαγέρο και του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Δείτε τώρα τα μοντέλα που επέλεξαν μερικοί από τους παίκτες της Ρεάλ:
- Ίκερ Κασίγιας / Audi A6 allroad
- Κριστιάνο Ρονάλντο / Audi R8 Coupe 5.2 FSI
- Σέρχιο Ράμος / Audi Q7 TDI
- Ζοζέ Μουρίνιο / Audi A8 3.0 TDI
- Πέπε / Audi Q7 3.0 TDI
- Μαρσέλο / Audi Q7 3.0 TDI
- Τσάμπι Αλόνσο / Audi A7 Sportback 3.0 TDI
- Καρίμ Μπενζεμά / Audi RS5 4.2 FSI
- Κακά / Audi Q7 4.2 TDI
- Μεζούτ Οζίλ / Audi Q7 3.0 TDI
- Γκονσάλο Ιγκουαΐν / Audi A7 Sportback 3.0 TDI

Keywords
Τυχαία Θέματα