Γκαρσία: Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Μανωλάς

08:12 6/10/2014 - Πηγή: AEK365

Το εφετινό αήττητο της Ρόμα στο ιταλικό πρωτάθλημα έλαβε τέλος στο Τορίνο με την ομάδα της Ρώμης να έχει παράπονα από την διαιτησία του Ρόκι και τον Ρούντι Γκαρσία να γκρινιάζει για τις διαιτητικές αποφάσεις αλλά να σημειώνει πως όλοι θα πρέπει να βοηθούν τους διαιτητές. Όσο για την αποβολή του Μανωλά, σημείωσε πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν θα έπρεπε να έχει αυτή την αντίδραση.
Σε δηλώσεις του μετά την ήττα 3-2, ο προπονητής της Ρόμα τόνισε: "Είναι κρίμα που στο Τορίνο η περιοχή είναι λίγο μεγαλύτερη από 17 μέτρα. Νομίζω ότι η ήττα είναι από δικό μας λάθος, γιατί

σπαταλήσαμε δυο κλασικές ευκαιρίες και δεχτήκαμε δυο γκολ σε σετ παιχνίδι. Δε νομίζω ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Όχι όσον αφορά το αποτέλεσμα, αλλά την εμφάνιση.
Για τον διαιτητή θα πω ότι πλέον πρέπει να βοηθήσουμε τους διαιτητές. Γκολ-φαντάσματα και να γνωρίζει ο διαιτητής αν μια παράβαση έγινε εντός περιοχής ή όχι είναι κάτι στο οποίο η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει πολύ. Όποιος είδε τη φάση με το πέναλτι του Μαϊκόν από την εξέδρα, ήξερε ότι είναι εκτός περιοχής. Σε τελική ανάλυση χάσαμε. Αυτό είναι που μετράει".
Για την αποβολή του Μανωλά μετά τον διαξιφισμό με τον Μοράτα, ο Γκαρσία είπε: "Ήταν μια στιγμή έντασης, όμως συνήθως ο διαιτητής έχει τον έλεγχο σε τέτοιες περιπτώσεις. Το κακό για εμάς είναι ότι το επικίνδυνο τάκλιν του Μοράτα προκάλεσε την αντίδραση του Μανωλά. Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα