Γκαλιάνι: Η Ίντερ να φωνάζει και όταν ευνοείται

16:17 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Ίντερ διαμαρτύρονται για την διαιτησία του αγώνα με την Αταλάντα καθώς θεωρούν πως κακώς δεν τους δόθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2 με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να εμφανίζεται αιχμηρός και να ζητά από την ομάδα του Μιλάνου να διαμαρτύρεται και όταν ευνοείται από την διαιτησία.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν βρέθηκε στα γραφεία της ιταλικής Λίγκας και σε δηλώσεις του τόνισε: "Αν σε βλάπτει ένας διαιτητής, είναι λογικό να διαμαρτύρεσαι. Θα ήθελα, όμως, να διαμαρτύρονταν όταν τους ευνοούν. Μιλάω για την Ίντερ, που

στο μεταξύ μας παιχνίδι ευνοήθηκε αλλά δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και πάντα θα κάνουν λάθη. Ας το καταλάβουν αυτό όλοι. Εκτός και αν αρχίσουν να φωνάζουν ακόμα και όταν ευνοούνται".
Για το 2-2 της Μίλαν με την Νάπολι ο Γκαλιάνι δήλωσε: "Ήταν σημαντικό που καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ειδικά από τη στιγμή που η Νάπολι βρέθηκε μπροστά με δύο γκολ διαφορά. Η ομάδα έπαιξε καλά και με ψυχή. Ιδίως ο Μπόατενγκ με ικανοποίησε, αφού έτρεξε πολύ και προσπάθησε ακόμα περισσότερο. Γενικά είμαι χαρούμενος από το βαθμό που πήραμε".
Για το γεγονός πως η Μίλαν εμφανίστηκε πιο ψυχωμένη μια μέρα μετά την επίσκεψη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο προπονητικό κέντρο, ο Γκαλιάνι σχολίασε: "Δεν ξέρω αν έτυχε. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουμε ανάγκη τον πρόεδρο. Μακάρι να μας επισκεφτεί και πριν το ματς με τη Γιουβέντους. Η παρουσία του είναι ευεργετική για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα