Γηπεδάρα, ομαδάρα, Αναγέννηση!

22:46 3/7/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγο μετά τις 21:00 ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά και ξεκίνησε στις 19:30. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη πλην του Πέτρου Χριστοδούλου, ο οποίος είχε ενημερώσει σχετικά από νωρίς μιας και είχε μια προσωπική υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει.

Μάκης Αγγελόπουλος, Βαγγέλης Ασλανίδης, Βάγια Βρεττάκου, Στέργιος Γατζούλας, Ηλίας Λιβάνης, Κώστας Μαρινάκης, Φώτης Παπαγεωργίου, Απόστολος Πουλοβασίλης, Γιώργος Σκρέκης, Γιάννης Ολύμπιος και Κωνσταντίνος Κοτσάτος, συνεδρίασαν υπό τον Τίγρη και έκαναν μια πρώτη κουβέντα για τον άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια ώστε να επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ στον δρόμο των επιτυχιών. Επίσης, παρών στην συνάντηση ήταν και ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Ρόκκας.

Ο Μελισσανίδης επανέλαβε το πλάνο που υπάρχει και αφορά την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί, με το δικό της γήπεδο-στολίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια που δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλο και παράλληλα με όλες τις δυνάμεις τις συστρατευμένες για το καλό του Συλλόγου. Μια ΑΕΚ που θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της και θα προσπαθήσει μέσα από την δική της Αναγέννηση, να φέρει και την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής δεν αποφασίστηκε, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα γίνει σύντομα, μιας και στόχος του Τίγρη είναι να προχωρήσουν άμεσα όλες οι ενέργειες που αφορούν την Ένωση και φυσικά τον Ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια, που ήταν και στο επίκεντρο της συζήτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα