Γιοβάνοβιτς: Μόνος στόχος η πρόκριση

17:26 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιοβάνοβιτς:
«Είναι η πρώτη φορά μετά από το 2008 που κάναμε αρκετές αλλαγές στην ομάδα και ξέραμε ότι δεν θα είχαμε αρκετό χρόνο. Ήταν ερωτηματικό για εμάς η συμπεριφορά της ομάδας, το πως θα παρουσιαζόταν στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο και έγινε ακόμη πιο δύσκολο με κάποιους τραυματισμούς παικτών που ήταν πέρσι στην ομάδα. Είναι μία κατάσταση που την αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να περάσουμε στους ομίλους».
Όσον αφορά τις εμφανίσεις

του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη: «Κάποια παιχνίδια παίξαμε καλά και πήραμε αποτελέσματα, και κάποια παιχνίδια η απόδοση μας δεν ήταν η αναμενόμενη. Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι παραμείναμε στον στόχο μας και έχουμε μία ευκαιρία στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Πάντα είμαι αισιόδοξος και ο στόχος πάντα είναι μέσα από μία καλή και ποιοτική εμφάνιση ειδικά στην έδρα μας να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σίγουρα μας πλήγωσε η εμφάνιση με τη Νέφτσι στον πρώτο αγώνα, δεν θέλαμε να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο και σίγουρα είναι ένα κίνητρο να παίξουμε καλύτερα στην έδρα μας, να κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
Για το αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να βελτιωθεί: «Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην αρχή. Όμως κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στο Μπακού και θεωρώ ότι δεν μπορούμε να το μετράμε στις δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Φυσικά μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ η ομάδα γιατί έχει δείξει σε κάποια προκριματικά παιχνίδια ότι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και για μένα δεν είναι κριτήριο το παιχνίδι στο Μπακού. Αυτό είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν μπορώ να προσπαθήσω να βελτιώσω το παιχνίδι της ομάδας σε σχέση με το παιχνίδι στο Μπακού. Γι' αυτό το λόγο σας λέω ότι σίγουρα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι και ελπίζω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι».
Για το πώς περιμένει να παρουσιαστεί η Νέφτσι: «Όπως είπα και πριν το πρώτο παιχνίδι, η Νέφτσι είναι καλή ομάδα μεσοεπιθετικά. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να παίξει με τον ίδιο τρόπο που έχει παίξει και στα προηγούμενα παιχνίδια όχι μόνο με εμάς αλλά στα άλλα προκριματικά. Θα προσπαθήσει να κάνει καλό παιχνίδι και με βάση την εικόνα μας στο πρώτο ματς είναι λογικό να πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και στο ΓΣΠ και να περάσουν. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ περισσότερο χώρο για να παίξουμε. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα