Γιόσοβιτς: Σαν τους οπαδούς της ΑΕΚ δεν έχω συναντήσει!

18:56 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γελένα Γιόσοβιτς αναδείχθηκε MVP για την 22η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1, αφού βοήθησε σημαντικά την ΑΕΚ να πετύχει τη νίκη επί του Ολυμπιακού και αφού αποθέωσε τον κόσμο, δήλωσε έτοιμη για τη συνέχεια. «Είναι τιμή για εμένα που για άλλη μι αφορά στην εφετινή περίοδο, οι προπονητές της Α1 με επιλέγουν ως την πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής.

Αυτό συνέβη και σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό με κάνει να νιώθω ακόμη πιο μεγάλη υποχρέωση προς όλους, ώστε να δίνω το 100% των δυνάμεων μου. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και αφιερώνω αυτή τη διάκριση στις συμπαίκτριες μου, τον κόουτς, τη διοίκηση και φυσικά στον κόσμο μας», είπε αρχικά η Γιόσοβιτς μιλώντας στο volleyball.gr.

- Για τον κόσμο πολλά ειπώθηκαν στο τελευταίο ντέρμπι. Πιστεύεις ότι... ξέφυγε η κατάσταση;
«Θα σας πω κάτι: Έχω παίξει σε πάρα πολλές ομάδες εντός κι εκτός Ελλάδας, αλλά σαν τους φιλάθλους της ΑΕΚ δεν έχω συναντήσει ξανά. Είναι ξεχωριστοί, είναι... καυτοί, δημιουργούν πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα σε κάθε αντίπαλο που έρχεται στο γήπεδο μας, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα τους ήθελε για υποστηρικτές της. Είναι καταπληκτικοί και τους αφιερώνουμε τη μεγάλη νίκη με τον Ολυμπιακό. Μόνο αυτό έχω να πω».

- Σας πείσμωσαν οι συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο;
«Το βασικό μας κίνητρο ήταν το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση δεν είχαμε περιθώρια απώλειας, όμως θέλαμε τη νίκη και για την πρώτη θέση, αλλά και για την ψυχολογία μας. Ναι, μας είχαν πειράξει οι ήττες από τον Ολυμπιακό και θέλαμε να απαντήσουμε. Πιστεύω πως αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια γιατί μπροστά μας έχουμε τα πλέι οφ και πρέπει να διατηρήσουμε τον καλό ρυθμό μας».

- Η χρονιά ξεκίνησε με στόχο το νταμπλ, πλέον διεκδικείτε μόνο το πρωτάθλημα. Η μάχη τώρα αρχίζει για εσάς;
«Όπως γνωρίζετε έχω παίξει και στον Παναθηναϊκό και όταν μου έγινε η πρόταση να αγωνιστώ στην ΑΕΚ ήξερα ότι μου δινόταν η ευκαιρία να κατακτήσω την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν και το Κύπελλο, αλλά κάποια προβλήματα που βγήκαν μέσα στη χρονιά δεν μας επέτρεψαν να είμαστε καλά σε όλα τα κρίσιμα ματς.

Δυστυχώς, σε ένα από αυτά αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο, όμως, τώρα νιώθουμε καλά, δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί στα πλέι οφ. Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα, προσωπικά αισθάνομαι όλο και πιο δυνατή και είμαστε έτοιμες για τα δύσκολα που έρχονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα