Γιορίς: Ευκαιρία για Μπενζεμά να δείξει ποιος είναι

14:40 17/6/2014 - Πηγή: AEK365

Με δυο γκολ ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 3-0 της Γαλλίας επί της Ονδούρας με τον Ούγκο Γιορίς να υποστηρίζει πως το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι μια ευκαιρία για τον διεθνή επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης για να δείξει σε όλους ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Γαλλίας,

Ούγκο Γιορίς, τόνισε: "Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η καλύτερη ευκαιρία για τον Καρίμ να δείξει σε όλους ποιος είναι και τι μπορεί να κάταφέρει, και αυτό κάνει μέχρι στιγμής. Με αντίπαλο την Ονδούρα πέτυχε δυο γκολ και με την εμφάνιση του έδειξε το ταλέντο που διαθέτει.
Μόλις κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης και έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Στην προετοιμασία της Γαλλίας τα πήγε πολύ καλά και για αυτό ήταν σε εξαιρετική κατάσταση απέναντι στην Ονδούρα.
Είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς και έδειξε πως είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα. Όταν είσαι επί πέντε χρόνια σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ, πρέπει να είσαι μεγάλος παίκτης. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι σε Μουντιάλ, αφού το 2010 δεν ήταν στην αποστολή, και ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον που ξεκίνησε τόσο καλά τη διοργάνωση.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια, οπότε θα πρέπει να είσαι στην καλύτερη σου κατάσταση για να βοηθήσεις την εθνική σου ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα