Γίγαντες στο πλευρό της ΑΕΚ (VIDEO)

13:24 12/9/2013 - Πηγή: AEK365

Με συνεργάτες-γίγαντες θα πορευτεί στο φετινό παράξενο ταξίδι της η ΑΕΚ. Η Ένωση παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Intercontinental τους νέους της χορηγούς πιστοποιώντας ότι η αναγέννηση της ξεκινά. Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, του γιού του Γιώργου, παικτών και στελεχών της ομάδας η ΑΕΚ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ,

την Τράπεζα Πειραιώς και τις Lancia, Puma, Fujitsu και Carrefour.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με έναν πρόλογο από την Αγγελική Αρκάδη και στη συνέχεια τον τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της ΑΕΚ, Γιώργος Ρόκκας ο οποίος τόνισε: "Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους χορηγών για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην επιστροφή της ΑΕΚ στο χώρο που μεγαλούργησε και εκεί που πρέπει να γυρίσει και αγωνιστικά. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί για χρόνια αρχής γενομένης από φέτος"

Στην συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος της Puma Γιώργος Μητρόπουλος ο οποίος ανέφερε: "Από αυτό το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ η Puma δεν θα μπορούσε να λείπει. Η φανέλα θα έχει μια ξεχωριστή λεπτομέρεια με τον Δικέφαλο σε υδατογράφημα. Έχει ξεχωριστή ποιότητα και άριστη διαχείριση της υγρασίας του σώματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα