Γιατί θυμίζει... εκκλησία το «Ολντ Τράφορντ»

13:34 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προβληματιστεί για το γεγονός πως πολλές φορές το "Ολντ Τράφορντ", σε ώρα αγώνα, θυμίζει περισσότερο... εκκλησία παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο καθώς από ορισμένα σημεία δεν περνά ο ήχος της κερκίδας.
Η διοίκηση έφερε ειδικό για την ακουστική ο οποίος βρέθηκε στο "Ολντ Τράφορντ" αλλά για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο υπεύθυνη, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Ένωσης οπαδών Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η διοίκηση.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος σε δηλώσεις του τόνισε: "Εδώ και πολλά χρόνια, έλεγαν στους οπαδούς να κάτουσν κάτω, να το βουλώσουν

και να πάρουν αυτά που τους δίνουν. Λοιπόν, τώρα κάθονται κάτω και το έχουν βουλώσει και αυτό δεν αρέσει στον σύλλογο. Και ως συνήθως, όταν υπάρχουν δυο λύσεις για ένα πρόβλημα επέλεξαν την πιο απλή και όχι την καλύτερη. Για αρχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να ψάξει λιγότερο επιθετικούς σεκιούριτι. Στους οπαδούς επιτρέπεται να σηκωθούν σε στιγμές ενθουσιασμού. Όταν τους αναγκάζουν να κάτσουν, όπως γίνεται στο Ολντ Τράφορντ, κάνουν λιγότερο θόρυβο.
Επίσης, θα έπρεπε να έχουν μια θύρα στο γήπεδο όπου οι ομοϊδεάτες οπαδοί θα μπορούσαν να κάτσουν μαζί, επειδή αναγνωρίζουμε ότι το να στέκεσαι όρθιος είναι θέμα για κάποιους και όχι για άλλους. Η ασφάλεια των όρθιων πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά και με περισσότερο βάθος, επειδή αν μπορούν να το κάνουν στην Γερμανία, γιατί όχι και στην Αγγλία; Και ο σύλλογος πρέπει να κλείνει την μουσική από τα μεγάφωνα πριν από το ματς ώστε να δίνεις στους οπαδούς την ευκαιρία να κάνουν θόρυβο μόνοι τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα