Γιατί ο Λίνεν δεν ρίσκαρε με Κουρέλλα

14:13 2/12/2012 - Πηγή: AEK365

Έκανε την έκπληξη ο Έβαλντ Λίνεν και άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Κουρέλλα. Γενικά, ο προπονητής όλη την εβδομάδα, ακόμα και σήμερα, δείχνει να σκέφτεται πολλά για την 11άδα του αυριανού αγώνα.
Για παράδειγμα, ο Γερμανός σκεφτόταν γενικά στο πρόσφατο παρελθόν τον Κουρέλλα ως αριστερό μπακ. Τον είδε με την Καλλιθέα, τον είδε και στις προπονήσεις, ωστόσο - ειδικά στην προπόνηση της Παρασκευής είχε πολλά αμυντικά προβλήματα. Γι' αυτό τον έκανε να σκεφτεί ότι θα ήταν προτιμότερο να μη ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή του ως βασικός αύριο, αφήνοντάς

τον μάλιστα εκτός αποστολής.

Γενικά η 11άδα που θα παρατάξει ο Λίνεν τη Δευτέρα κόντρα στον ΠΑΣ αποτελεί έναν γρίφο. Στην προπόνηση της Κυριακής δεν δοκίμασε κάτι συγκεκριμένο, αφού οι παίκτες έκαναν ασκήσεις και τελειώματα φάσεων, με σέντρες από τα πλάγια και εκτέλεση.

Ίσως πάντως να προδίδει κάποια από τις σκέψεις του Λίνεν, το γεγονός ότι ο Κοντοές δεν έβγαζε σέντρες, αλλά ήταν μαζί με τον Κουτρουμπή στα στόπερ και την υποδοχή της μπάλας. Αντίθετα, από τα αριστερά σέντρες έβγαζαν οι Αρκούδας και Τσαμουρλίδης. Ο πρώτος είναι εκτός αποστολής, άρα το πιο πιθανό αύριο είναι να ξεκινήσει ο Αρκούδας ως αριστερό μπακ. Τίποτα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Αν πάντως ο Λίνεν επιλέξει Κοντοέ στόπερ και τον Αρκούδα αριστερά, τότε αυτόματα ο Γιάγκο φαίνεται να πηγαίνει στα χαφ. Θέση στην οποία τον δοκίμασε σήμερα ο Γερμανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα