Γιαννιώτας: Πήραν λεφτά για μένα από τον Ολυμπιακό χωρίς να ξέρω τίποτα!

08:35 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Με βάση το πόρισμα από τον έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται να έχει λάβει 80.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, ως προκαταβολή, για φερόμενη συμφωνία για την μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα με τον ποδοσφαιριστή να μην κρύβει πως ένιωσε σαν σκλάβος όταν έμαθε για αυτή την συμφωνία.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός

της Φορτούνα Ντίσελντορφ μιλώντας στην εκπομπή ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ τόνισε: "Όταν άκουσα ότι πήραν λεφτά για εμένα για να πάω σε μια ομάδα χωρίς να το ξέρω, ένιωσα σαν σκλάβος. Νομίζω ότι δεν ήταν σωστό και ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό. Αυτό έγινε πριν δυο χρόνια και εγώ το έμαθα πριν δυο μέρες".
Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, αμφισβήτησε πως η ΠΑΕ έλαβε το συγκεκριμένο ποσό για την συγκεκριμένη συμφωνία και εξέφρασε την απορία για το πώς θα μπορούσε να γίνει το deal χωρίς την έγκριση του Γιαννιώτα.
Ο Γιαννιώτας αναφερόμενος στην πιο δυσάρεστη στιγμή του στον Άρη είπε: "Η πιο δυσάρεστη ήταν πέρσι όταν έβλεπα το βαθμολογικό πίνακα τον Άρη στις τελευταίες θέσεις. Κατά κάποιο τρόπο ένιωθα και εγώ υπεύθυνος αλλά από την άλλη ήμουν ήσυχος με την συνείδηση μου, γιατί έκανα αυτό που μπορούσα. Πολλά βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τώρα κοιμάμαι πολύ καλύτερα".
Για τις συζητήσεις που κάνει με συμπαίκτες του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ο Γιαννιώτας είπε: "Το έχω πει σε παιδιά στην Γερμανία ότι παίζαμε απλήρωτοι 4, 5, 6 μήνες και δεν το πίστευαν. Όταν τους είπα ότι παίρναμε τον βασικό μισθό δεν το πίστευαν. Ένιωσα βλάκας, γιατί έπαιζα χωρίς αντίκρισμα. Νόμιζαν ότι τους κάνω πλάκα".

Keywords
Τυχαία Θέματα