Για τον δεύτερο τίτλο ο ΟΣΦΠ

12:02 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ θα μονομαχήσουν σήμερα το βράδυ στο τελικό της Ευρωλίγκα με έπαθλο την κορυφή της Ευρώπης. Οι «ερυθρόλευκοι» που στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν τους πίστευε ότι μπορούσαν να βρεθούν μέχρι το τέλος του δρόμου, είναι έτοιμοι και θέλουν να πάρουν το δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορία τους. Μεγάλο εμπόδιο σε αυτό, είναι η παντοδύναμη ΤΣΣΚΑ που από την αρχή

της χρονιάς θεωρούνταν και όχι άδικα το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης .

Η απουσία του Έισι Λο είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα και γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος εν όψει των τελικών. Η ΤΣΣΚΑ, που θέλει να κάνει απόσβεση στα πολλά εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για α φτάσει στον έβδομο ευρωπαϊκό της τίτλο, δεν έχει ανάλογα προβλήματα, καθώς μόνο ο Βίκτορ Χριάπα δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Στον μικρό τελικό (18:00,aek365,ET1) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει με την Μπαρτσελόνα. Οι «πράσινοι» ήδη σκέφτονται τους τελικούς της Α1, που αρχίζουν την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό. Μάικ Μπατίστ και Κώστας Τσαρτσαρής ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα