Για το... Σούπερ 13 ο ΠΑΟΚ

09:11 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το 0-0 στο Ούντινε την περασμένη εβδομάδα επιτρέπει στο ΠΑΟΚ να ελπίζει σε πρόκριση στους "16" του Europa League κόντρα στην Ουντινέζε την οποία υποδέχεται στην Τούμπα. Στόχος των παικτών του Μπόλονι είναι να παραμείνουν αήττητοι για 13ο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι σε συνδυασμό βέβαια με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Λάζλο Μπόλονι

δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φωτάκη και στους τραυματίες Έτο, Ίβιτς, Γλύκο και Κατσικά με τον Ρουμάνο τεχνικό να ξεκινά με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και με αμυντική τετράδα αποτελούμενη από τους Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζά, Σταφυλίδη (ή Λίνο). Αμυντικά χαφ θα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία με τον Λάζαρ, στις πτέρυγες θα βρίσκονται ο Σαλπιγγίδης από τα δεξιά και ο Λίνο ή ο Γεωργιάδης από τα αριστερά ενώ ο Γιάννου θα είναι λίγο πιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Αθανασιάδη.

Από την μεριά της η Ουντινέζε δεν υπολογίζει στο μεγάλο της αστέρι, τον Αντόνιο Ντι Νατάλε αλλά και στον Ίσλα. Ο προπονητής της ομάδας Φρανσίσκο Γκουιντολίν αναμένεται να ξεκινήσει με τους Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Πασκουάλε, Πασιέντζα, Μπάστα, Ασαμόα, Αμπντί, Αρμέρο, Φλόρο Φλόρες

Keywords
Τυχαία Θέματα