Για το restart η Εθνική

12:04 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Μετά από τέσσερις αγώνες στον έκτο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2016 η Εθνική Ελλάδας έχει μόλις ένα βαθμό και επομένως η νίκη απόψε στη Βουδαπέστη, κόντρα στην Ουγγαρία, είναι μονόδρομος.
Με τον Σέρχιο Μαρκαριάν να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς για να μπορέσει να μπει ξανά στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί

στα τελικά της Γαλλίας.
Ο Μαρκαριάν θα παρατάξει, πιθανόν, την ομάδα σε διάταξη 4-3-3 με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, αριστερό μπακ τον Σταφυλίδη, δεξί μπακ τον Τοροσίδη και στόπερ τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κονέ, Σάμαρης και Κυριάκος Παπαδόπουλος με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να διεκδικεί μια θέση στα χαφ. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης, δεξιά του ο Φετφατζίδης και αριστερά του ο Χριστοδουλόπουλος.
Την αποστολή της Εθνικής συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βελλίδης, Μπακάκης, Μόρας, Σιόβας, Λαγός, Κατσουράνης, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Καρέλης.
Υπενθυμίζεται πως την απευθείας πρόκριση παίρνουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου και η καλύτερη τρίτη όλων των ομίλων. Οι υπόλοιπες οκτώ των ομίλων που θα καταλάβουν τη τρίτη θέση θα δώσουν αγώνες μπαράζ.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Ρουμανία 10 (6-1)
Β. Ιρλανδία 9 (6-3)
Ουγγαρία 7 (4-3)
Φινλανδία 4 (4-5)
Νησιά Φαρόε 3 (2-6)
Ελλάδα 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (13/6)

Φινλανδία-Ουγγαρία
Β. Ιρλανδία-Ρουμανία
Νησιά Φαρόε-Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα