Για το «Πάτρα ΤV»

19:21 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Tου Γιώργου Νικολάου

Είχαμε γράψει στο ρεπορτάζ με τίτλο «Πάτρα TV στη Ζωφριά» ότι «στην ΑΕΚ κάνουν ...σκέψεις». Η αναζήτηση του ρεπορτάζ δεν δικαιολόγησε τις «σκέψεις» των ανθρώπων της ΑΕΚ, καθώς αποδείχθηκε ότι το αχαϊκό Κανάλι καλύπτει όλους τους εκτός έδρας αγώνες του Απόλλωνα. «Ρεπορτάζ» έκαναν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που επιβεβαιώνει τα παραπάνω, συνεπώς «λήξη συναγερμού» για την ΑΕΚ,

που δικαιολογημένα κι αυτή σε πονηρούς καιρούς «ψάχνεται».

Πριν καν προλάβουμε να καταγράψουμε τα όσα διασταυρώσαμε μας έφτασε επιστολή -σε εξαιρετικό ύφος είναι αλήθεια- που επίσης «αποκάλυπτε» την προβολή όλων των αγώνων του Απόλλωνα από το συγκεκριμένο Κανάλι, οι οποίοι μεταδίδονται σε μαγνητοσκόπηση.

Απάντηση δική μας: Είναι προφανές, ότι το ρεπορτάζ περί «σκέψεων της ΑΕΚ» δεν υιοθετήθηκε από το υπογράφοντα. Καθήκον του δημοσιογράφου είναι να καταγράφει και τις τάσεις της στιγμής, τις όποιες ανησυχίες, ή ο,τιδήποτε άλλο αξιολογείται από μας ως ενδιαφέρον. Δεδομένο είναι επίσης, ότι θα αναζητούσαμε την αλήθεια, όπως κάνουμε επί μακρόν στην πολυετή διαδρομή μας. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή, που οι όποιες «σκέψεις» αφορούσαν σε συναδέλφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα